2777
2789
عنوان

چرا به من میگه خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 39 پست
🤣 عه واقعا والا نیست که من دارم خودم رو به زور بهش غالب میکنم واسه همین من سلام به یارو به زور میدم ...

ن ایناروظاهری میگی ولی ته دلت چیزدیگس ک پیگیری ببینی منظورش چیه😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا آدمها رو با توجه به شخصیتشون مورد خطاب قرار میدن

و من بارها متوجه شدم کسی که حریم هارو حفظ میکنه و سعی میکنه شخصیتش رو با رفتارهای مناسب حفظ کنه، مورد احترام بیشتری واقع میشه

و یک مدل احترام گذاشتن صدا کردن طرف به اسم خانوادگی هست نه اسم کوچک

احتمالا خودت طوری رفتار کردی که اون آقا به خودش اجازه نداده با صدا کردن اسم کوچک بیش از حد با شما صمیمی بشه

حالا از این وضع ناراحتی یا فقط برات جای سواله!؟ 

ن ایناروظاهری میگی ولی ته دلت چیزدیگس ک پیگیری ببینی منظورش چیه😂😂😂

میگم ذهن خون داریم اینجا منکر میشن دوستان 

آره دیگه وقتی تایپک زدم مشخصه که می‌خوام ببینم دلیل رفتارش چیه 😑🤦🏻‍♀️حالا چون جنس مخالفه حتما باید منظور منفی داشته باشم؟ زن بود ایراد نداشت؟ 

اصلا فرض کن من خودم تو رابطه ام 😑

مغز جنسیت زده و زنگ زده ایتع

هیچ وقت 

تاکید میکنم ، هیچ وقت 

از حرکات و رفتار آقایون منظور نگیر 

مگر بیان مستقیم و رک حرفشونو بزنن.

آقایون شبیه ما نیستن که هر ریز رفتارشون علت و منطق داشته باشه .

ذهن خودتو درگیر نکن 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

رفتارت رسمی و سرسنگینه مثل دخترای دیگه نمیشه باهات گرم بگیرن مردا. عاشقی هم درکار نیست

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
معمولا آدمها رو با توجه به شخصیتشون مورد خطاب قرار میدنو من بارها متوجه شدم کسی که حریم هارو حفظ میک ...

ممنونم از توضیحات خیلی خوب و جامع‌ات عزیزم ♥️🙏

بنا به دلایلی من آینده ی تحصیلیم و شغلیم گره خورده به ایشون برا همین رفتارش برام مهمه 😭😭

می‌خوام ببینم نگاهش به من چیه

آیا براش جدی و مصمم به نظر میام یا نه 

خوشحالم راستش اگه این چیزی که شما میگی باشه :))

هیچ وقت تاکید میکنم ، هیچ وقت از حرکات و رفتار آقایون منظور نگیر مگر بیان مستقیم و رک حرفشونو بزنن.آ ...

چی میگی؟؟ چرا اینجا همه ذهنشون اینطوریه 😑😑😑😑😑

چرا باید انقدر بی منطق باشم که فکر کنم چون پسره اومده من رو با پسوند خانم صدا زده یعنی من و میخواد؟ 😑😑😑😑

ندونسته می‌بری و می‌دوزین برای خودتون..