2777
2789
عنوان

کنسرت رفتید

114 بازدید | 15 پست

بچه ها من تا الان نزدیک ۲۰ بارررر کنسرت یک خواننده رفتم (عای فرزین🙂‍↔️) که خب بازهم قطعا میرم 😅 ولی دوست دارم خواننده های دیگه رو هم تجربه کنم ولی وسواس گرفتم یعنی حس می‌کنم باید تمام آهنگایی که می‌خواد اجرا کنه رو حفظ باشم تا کنسرت برام کنسرت باشه! مثلا همین کنسرت فرزین الکی که نیست هر بار یکی رو مجبور کردم باهام بیاد😂 بعد چون اونا آهنگ ها رو حفظ نیستن اندازه من بهشون خوش نمیگذره حالا گذشته از اینا میخوام تابستون کنسرت اکثر خواننده ها برم شما کدوم خواننده رو پیشنهاد میکنید ؟

تهرانم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهنام بان ی 

رضا بهرام 

طلیسچی

حامیم 

افتضاح ترین کنسرتی ک رفتم حجت اشرف زاده بود

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

رضا بهرام ،مجید رضوی ،حامیم اینا هم برو من رضا بهرام خیلی دوست داشتم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

فرزادو منم رفتم .فوق العاده بود

فرزاد اعتیاد میاره یه بار بری دیگه مجبوری همیشه بری 🥲🥲

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

رضا بهرام ،مجید رضوی ،حامیم اینا هم برو من رضا بهرام خیلی دوست داشتم

رضا بهرام میگن فالش میخونه که؟!

رضا بهرام میگن فالش میخونه که؟!

نبود که حالا باز کنسرت داره برم ببینم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بهنام بان ی 

رضا بهرام 

طلیسچی

حامیم 

افتضاح ترین کنسرتی ک رفتم حجت اشرف زاده بود

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بخاطر رفتن به کنسرت علی یاسینی و عرفان طهماسبی تا ابد روحت ازت تشکر میکنه

در اولویت هستن دوستان 😔😂