2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 69 پست

گویا شما از اون دسته ای که در آینده هم حرف راجع ب ازدواج و بارداری و زایمان دخترتون و بی حیایی میدونی

الان مادرهمسر من کلامی درباره بارداری من، وضعیتم و حال بچه نمیپرسه وقتی هم ک با خواهرهای همسرم تصویری حرف میزنیم داد و بیداد میکنه که شماها حیا ندارید😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا تو مجردی منم دچار عفونت ادراری شده بودم والتهاب مثانه ،بعد پرسید ترشحات زنان داری،گفتم نه،با ای ...

آره از نگاه بعضی ها نباید این رو میگفت چون بی حیایی محسوب میشود . اون پزشک هست وظیفش هست همه چیز رو بگه و اگه به بیمار رسیدگی نکند همینها فردا تاپیک میزنن میگن دکتر بی وجدان بود. 

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

ابله توی سن بالا و بارداری خطر زونا و سقط جنین و ... داره، حرف بدی نزده

برای دونه‌ها هم درستش همینه که نگاه کنه ببینه این دونه‌ی ابله‌ست، سرخکه، چیه دقیقا. داروی هرکدوم فرق میکنه

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

آره از نگاه بعضی ها نباید این رو میگفت چون بی حیایی محسوب میشود . اون پزشک هست وظیفش هست همه چیز رو ...

کافرا دارن رو ماه شلغم میکارن،بعد ما درگیر کلماتیم هنوز که فلان بیماری تو بارداری سخته،خب بارداری برای هر خانمی بالاخره اتفاق میفته دیگه،انگار نحوه باردار شدن گفته 😶

از دورم میشه دید ابله مرغون که چیزی نی نفهمه

سرچ کنین red spots on skin differential diagnosis تفاوت دونه‌هارو ببینین، اینجا خانم باردار هست درست نیست بفرستم

هر دونه قرمزی ابله نیست

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

گویا شما از اون دسته ای که در آینده هم حرف راجع ب ازدواج و بارداری و زایمان دخترتون و بی حیایی میدون ...

من اصلا اون تفکری که شما فکر می کنید ندارم

اتفاقا من بارها جلوی دختر هام به شوهرم گفتم که باید به دخترهامون رسیدگی کنیم چون بعدا قراره که بارداری و زایمان رو تجربه کنند

من مشکلی که دارم اینه که خیلی زود به همه چی بدبین میشم

برای همین سعی میکنم قبل از اینکه به اعضای خانواده ام چیزی بگم  مشکل و با خودم حلش کنم که اگه واقعا جدی بود بعد اونا رو درگیرشون کنم 

الان اینجا گفتم و متوجه شدم دوباره الکی بدبین شده بودم

‌                                                                                         

من اصلا اون تفکری که شما فکر می کنید ندارماتفاقا من بارها جلوی دختر هام به شوهرم گفتم که باید به دخت ...

👌👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫