2777
2789
عنوان

برای زایمان اتاق خصوصی یا عمومی

195 بازدید | 14 پست

کدوم بهتره برای اینکه کسی نیاد فقط همراه باشه 

چون من واقعا حوصله کسی رو ندارم می‌خوام سزارین کنم 

از تجربه هاتون بگید اتاق عمومی هم همینطوری آدم راه میدن تو اتاق یا فقط اتاق خصوصی اینطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اتاقم عمومی بود ولی به جز من کسی نیوند همه فک و فامیل هم میرفتن میومدن عاشق بیمارستانمم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خصوصی حتما... عمومی یهو میبینی چهارتا ادم تو یه اتاقین یکی زایمان کرده یکی سقط کرده یکی عفونت داشته بستری همشون هم کلی همراه و ملاقاتی دارن‌... خیلی سخته🤕🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
بلاخره تنها بودی یا کسی میومد ملاقاتت

کسی جز من بستری نبود ولی آشناها میدمدن میرفتن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بلاخره تنها بودی یا کسی میومد ملاقاتت

قطعا خصوصی 

من سر زایمان دومم عمومی بود تخت روبروییم سقط کرده بود مادرش پیشش بود 

خدا شاهده از اول تا اخررررررر که مرخص بشن برن مادرش یه ریز از مامان من سوال می‌پرسید

شوهرت چیکاره ست ؟

بازنشسته ست ؟

حقوق میگیره ؟

یعنی سوالی نموند که نپرسه

بگو به تو چه آخه از یه غریبه این همه سوال میپرسی

دیگه داشتم گریه میکردم از دستش

من از درد داشتم میمردم،شبو نه مامانم نه خودم نخوابیده بودیم حوصله نداشتیم اصلا

اون خانمم ول نمیکرد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨