2777
2789

یعنی واقعا امیدوارید؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا ک اومد 6 و 500

ارزونتر شد؟دیروز مگه چن بود

دلار زیاد فرق نکرده همون ۸۵ تومنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دیشب خواب دیدم آمریکا حمله کرده بمب بارون مون کردن

منو هم کلاسی های فدیمی توی مدرسع با تفنگ

در حال دفاع بودیم

نزدیک بود شهید شم😂😂

اخرش ارتماس ی مقام امریکایی کردم گفتم منو با خودت ببر

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

دیشب خواب دیدم آمریکا حمله کرده بمب بارون مون کردنمنو هم کلاسی های فدیمی توی مدرسع با تفنگدر حال دفا ...

به عنوان اسیر بردنت ؟🤣

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
ربطی ب امید و نا امیدی نداره😂 در هر صورت داره انجام میشه

منظورم اینه چه بشه و چه نشه این مردمن که متضرر شدن و میشن

سودی که بدا ما نخواهد داشت قطعا

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁