2777
2789

منظورم پسریه ک باهم جدی ان و قصد ازدواج و این داستاناس

اگ دختر بعد از یه مدت آشنایی ب پسر بگه نظرش منفیه(با یه سری دلایل )

اون پسر اگ دوسش داشته باشه،سعی میکنه راضیش کنه؟ یا ممکنه بگه چون دختره منو نمیخاد پس من چرا تلاش کنم براش؟

هر دو تاش ممکنه بستگی به شخصیت پسره داره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرای الان احتمال زیاد ول میکنن میرن 

البته بستگی به دلایل دختر هم داره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اگ چجور شخصیتی باشه ممکنه تلاش نکنه؟

اگه مغرور باشه دیگه نمیگه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

نه دیگه بیخیال میشه میره سراغ یکی دیگه

ینی هیچ تلاشی نمبکنه؟

خب دختره بی دلیل ک نمیگه کات کنیم از ی چیزایی تو رابطه ناراحته دیگه، اون پسر اگ دختره رو میخاد چرا نباید دلشو ب دست بیاره؟

ینی هیچ تلاشی نمبکنه؟خب دختره بی دلیل ک نمیگه کات کنیم از ی چیزایی تو رابطه ناراحته دیگه، اون پسر اگ ...

معمولا دیگه پسرا اینجوری شدن خیلی اهل تلاش و این چیزا نیستن

البته اکثرشون نه همشون

دلایلش منطقیه ب خاطر ی سری اختلافای اخلاقی با پسره

خب طبیعیه که پسر بکشه کنار 

به خصوص اگه سنش 30 به بالا باشه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ب نظرم اگرم ضعیف و زود رنج باشه از این شخصیتا هم برمیاد ک دیگ تلاش نکنن

حس میکنم شما پرتوقع و کمی لوس هستی. ببخشید رک گفتم