2777
2789
عنوان

امشب میخواد به باباش بگه🥹🥺🥺

165 بازدید | 12 پست

به مامانش گفته با خانواده منم صحبت کرده امشب قراره با باباش بگه برای خواستگاری ...

من خیلی استرس دارم دوسش دارم شرایطم خیلی خوبه شغل و زیبایی و مالی  ولی خب پدر مادرم جدا شدن میترسم باباش گیر بده 

ممکنه به خاطر این بگه نه؟

اگه باباش بگه نه بابام دیگه عمرا قبول کنه چون بابامو به زور راضی کردم میگفت سطح تو خیلی بالاتره ولی خب آدم خوبیه و دوسش دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله امیدوارم باباش الکی به طلاق گیر نده دوتا آدم با شعور تصمیم گرفتن جدا بشن به جای زندگی بد ..

بازم جدایی داریم تا جدایی

اگر اون‌بچه اون وسط روانی نشده باشه تو جر بحثا

هیچ مشکلی نیست

💍♥️

بازم جدایی داریم تا جداییاگر اون‌بچه اون وسط روانی نشده باشه تو جر بحثاهیچ مشکلی نیست

😂😂نه خداروشکر سالم سالمم پدر مادرم خیلی آروم جدا شدن دوتاشون تحصیل کرده بودن و زندگی خوبی دارن 

😂😂نه خداروشکر سالم سالمم پدر مادرم خیلی آروم جدا شدن دوتاشون تحصیل کرده بودن و زندگی خوبی دارن

خداروشکر خودشون عاقل بودن

چون من خودم قبلا یه خاستگار داشتم بچه طلاق بود مشکلیم نداشتما ولی بعدا فهمیدم کلا مامانش ولش کرده بود باباش یه ادم روانی عوضی

خودشم دوقطبی بود کلا فرار کردم😐

ولی خب پدربزرگ خودمم یه ادم تحصیل کرده بود خانمشو که طلاق داد اصلا به بچه هاش سخت نگرفت گفت هرجا خواستین بمونین تمام هزینشونو حتی بیشترم میداد که فقط ارامش داشته باشن

💍♥️