2777
2789
عنوان

برا خواهرم خاستگار نمیاد 😔😔

263 بازدید | 18 پست

خواهرم چون جای گردنش و سمت چپ صورتش جای لپش کمی سوخته تا براش خاستگار میاد طرف یک جوری میشه میره یکی دیروز آمد تا گردن خواهرم دید یک جوری شد رفت خواهرم حاضر نیست بره دکتر میگه حوصله ندارم اگر منو همین جوری خواستن که خواستن نخواستن که نخواستن اما مامانم بابام ناراحت هستند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه این چیزا ک لج و لجبازی بر نمیتابه چ ایرادی داره این مشکلو برطرف کنن  

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚)

دختر همسایمون ابجوش ریخت روش تو ۸ ماهگی رو کتفش جزعاله شد متولد ۸۶ بود ازدواج کرد نوه عموی بابام اونم کتری اب جوش ریخت روش از رو یخاری تو بچگی همه کتفو سینه و گزدنش سوخت جاشم موند بهترین شوهرو کرد بهترین زندگیو داره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ببین حرف خواهرت درسته

ولی وقتی یه چیزی درمون پذیره آدم به خاطر روحیه خودشم شده باید درمون کنه. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
عزیز دلمخواهر شما با لیزر بهتر میشه علم پیشرفت کرده منم مشکل مشابه شمارو دارم عکس خواهرمو خودم بردم ...

واقعا؟من الان ی جای بخیه رو پیشونیم دارم ۱ ساله ازش گذشته یعنی خوب میشه؟

بنظر من حتما راضیش کنید بره دکتر و یه جراحی زیبایی انجام بده چون شاید الان یکی پیدا بشه و با همین قیافه دوسش داشته باشه و قبولش کنه ولی گمون نکنم دو روز دیگه بچه هاش راحت با این موضوع کنار بیان 

چون تو فامیل داشتیم همچین موردی ک بچه بخاطر سوختگی صورت و دستای مادرش هیچ وقت نمیخاست مادرش بره مدرسه یا تو مهمونیا بدون مادرش میومد و کنارش نمیرفت خیلی عذاب میکشید مادرش

و خدا کافیست❣️
آخه درست میشه اندازه لوله خودکار

خب چرا حدس و گمان؟ 

خدت عکس بگیر بدون اینکه بفهمه برو دکتر ببین چیا نمیشنوی 

زمان قدیم نیس 

هوش مصنوعی اومده دستگاهای جدید تکنیکای جدید 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

ببین اگه میتونه بره درمان کنه

ولی آدم بعد از یه مدت حتی از درمان هم خسته میشه‌ وول میکنه ؛اطرافیان شاید باور نکنند ولی دیگه توانی نیست شاید یا روحیه اشو نداره

شما که خواهری واگر باهم زندگی می‌کنید میتونی تشخیص بدی

واگر دلش خواست بره پی درمان

جای سوختگی بهتر بشه به نفع خودشه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
واقعا؟من الان ی جای بخیه رو پیشونیم دارم ۱ ساله ازش گذشته یعنی خوب میشه؟

ببین ابجی منم داره رو پیشونیش

کهنه ست جاش مال بیس سال پیشه

دکتره گفت کاملا که قول نمیدم اما با لیزر co2 و یسری کارای دیگه تا 60-70 درصد بهبوده

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد...