2777
2789
عنوان

پسری که

100 بازدید | 5 پست

اگه یه پسری که دوستت داره همکارت باشه ولی به خاطر علاقه ای که بهت داشته استعفا بده بره  ؟‌ و بعد که استفعا داد بگه عاشقت بودم 

بنظرتون چرا استعفا میده مگه علاقه نداره پس چرا میره 

خب دلیل اصلی استعفاش چی بوده 

شاید اون چیز دلیل اصلی اونقد اذیتش کرده که مجبور بوده استعفا بده

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب دلیل اصلی استعفاش چی بوده شاید اون چیز دلیل اصلی اونقد اذیتش کرده که مجبور بوده استعفا بده

تا بود نگفته بود که علاقه دارم و عاشقتم ولی وقتی رفت گفت نمیتونستم ببینم با مردای دیگه حرف میزنی و میگیو میخندی اذیت بودم  ولی عجیبه 

دلایل و حدس ها  بسیار  زیادع و خیلی مبهم و اینطوری نمیشه تشخیص داد و یه نسخه پیچید 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

تا بود نگفته بود که علاقه دارم و عاشقتم ولی وقتی رفت گفت نمیتونستم ببینم با مردای دیگه حرف میزنی و م ...

حرفش یذره عجیبه سرکاری دیگه یعنی چی میگی میخندی فکر کنم دنبال پارتنره دیده کی بهتر از تو زود گول حرفاشو نخوریا

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍