2777
2789
عنوان

رابطه

1030 بازدید | 41 پست

سلام 

سوالی داشتم ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره یا اطلاعاتی داره کمک کنه

همسرم چند ماه اصلا علاقه ای به رابطه جنسی نداره ، رابطمون خوبه باهم مشکلی نداریم ولی تا اصلا پا پیش نمیذاره اگه منم پیشنهاد بدم ناراحت میشه حرف عوض میکنه

احساس میکنم نمیتونه نعوظ داشته باشه چند بار هم ماه پیش خواستیم انجام بدیم اصلا نشد..

حاضر نیست دکتر هم بره

بگو مسلمون مریضی برو دکتر تا کی مثل دوتا خواهر پیش هم باشیم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بدم میاد از رابطه جنسی منم با همسرم خیلی وقته نداریم

همسرت هم نمیخواد؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ترکیدنت مبارک

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

خیلی بدم میاد از رابطه جنسی منم با همسرم خیلی وقته نداریم

موافقم هر چی آگاه تر میشم به جز اون فلسفه ی اصلیش برام بیخود تر میشه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یاهاش گرم بگیر با گفتگو حلش کنید

هر وقت میخوایم صحبت کنیم آخرش به دعوا ختم میشه

زیر بار نمیره که مشکل داره میگه الان شاید چاق شدم به خاطر اونه

در حالی که ۴ ماه میشه اینطوری شده