2777
2789

پاشو برو یه دوری بزن هوا بخور دوباره برگرد بخون 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی میخونی؟؟

ببین داداش میخوام این متن رو فقط برای شما بنویسم و لطفا تا اخرش بخون:)
تو بیشتر از چیزی که فکر می‌کنی، قدرت داری!

الان درست همون لحظه‌ایه که خیلیا کم میارن و جا می‌زنن… اما **تو اونی هستی که قراره تا خط پایان ادامه بده**. موفقیت توی یک رویا خلاصه نمیشه؛ موفقیت یعنی همین الان، توی این روزهای سخت، از خودت عبور می‌کنی و جلوی ترسات وایمیستی.

یادت باشه حتی قهرمان‌ها هم بعضی روزها خسته می‌شن. ولی همون قهرمان‌ها با یه "ادامه دادن" کوچیک، مسیرشون رو عوض می‌کنن. قرار نیست معجزه‌ای بشه، اما **تلاش تو آخرش به یک "زندگی جدید" تبدیل می‌شه** که می‌تونی ازش پرواز کنی.

به خاطر "خودت" بجنگ! نه برای بقیه، نه برای دوست و خانواده؛ فقط و فقط برای تو که رویا داری، برای تو که ارزشش رو داری، تو که شایسته خوشبختی و موفقیتی.

اگه الان خسته‌ای، این عادیه  
ولی **تو تسلیم نمی‌شی**  
چون خیلی نزدیک شدی.  
اونی که تا اینجا اومده، قطعاً می‌تونه بزنه به خط پایان!

ویادت باشه:
- حتی یه ساعت مطالعه بیشتر، یه صفحه تست، می‌تونه بازی رو عوض کنه.
- کسی که تو این لحظه‌ها ادامه می‌ده، همیشه برنده‌ست، چه فردا، چه سال بعد.
- **هیچ‌کس نمی‌تونه آینده رو پیش‌بینی کنه؛ چرا تو بهترین حالتش رو برای خودت رقم نزنی؟**
هنوزم فرصت داری بدرخشی —
کافیه فقط همین حالا رو جدی بگیری.😇✨

✨منم ۱۴۰۶ کنکور دارم( عاشق دندانپزشکی ام:)✨

داداش ان‌شاءالله خبر قبولیت رو بشنوم و خبر موفقیتت رو جشن بگیری😇