2777
2789
عنوان

کنکوریا

260 بازدید | 33 پست

میگم خدایی بدون مشاور میشه پیش رفت ؟

اینایی که موفق شدن رتبه های تک یا دو رقمی  بدون مشاور بوده یا از کمک گرفتن 

من خودم اون دسته دانش آموزیم که باید زور بالا سرم باشه ولی از یه طرف مشاور اگه بخوام انتخاب کنم باید رشته تاپ باشه و لعنتی خیلی گرونه اصلا توانایی مالی پرداختشو ندارم 

اینایی که از شهرستان قبول میشن مثلا شهرای کوچیک خب توانایی مالیشون قطعا خیلی عالی نیست ولی رشته تاپ قبول میشن چجوری انقد دقیق مسیر و میشناسن بدون هیچ اشتباهی تراز بالا و درصد بالا میارن چه تو آزمونا چه کنکور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اگه روش اصولی تست زدن، نحوه مطالعه هر درس و مرور رو می‌دونید و کلا یه برنامه اصولی می‌تونید داشته باشید بله نیازی به مشاور نیس.

در غیر اینصورت بهتره مشاور داشته باشید.

ترجیحا یه مشاوری که منصف باشه و‌ قیمت آنچنانی نداشته باشه.

تو کانال‌های کنکوری عضو شو مشاور هم نگیری معمولا یه سری نکات کلی رو میذارن

اینم ربات تلگرام موسسه سیب ترش هست اینجا میتونی رایگان سوال بپرسی تا حدی جواب میدن

@Siiibtorsh_bot

اینم بگم من نه از این موسسه مشاور داشتم نه کلاسی نه چیزی پس تایید نمیکنم نه میدونم خوبه نه میدونم بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شناخت مسیر خیلی مهمه با داشتن برنامه درست ولی یه معلم داشتیم میگفت اکثر کسایی که رتبه میارن کسایی ان ...

آخه من یبار اینطوری کردم خراب کردم 

مبترسم دفعه بعد هم گند بخوره به همه چی 😂