ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه مذاکرات به همین منوال با آرامش و تفاهم پیش بره، دیگه کار طلا تمومه و نوسانشو گرفتن. میره تو رکود تا یکی دو سال آینده. دلار هم تو کانال ۸۰ تومن یا نهایتا ۷۵
😄😄😄 چه ربطی داره به محرم دیگه؟ الان عراقچیو ترامپ میگن ما داریم اینجا زحمت میکشیم
البته که زحمت اونا نیست بلکه یه عده مشکلزاده مارو بازیچه خودشون قرار دادن و با قیمت دلار و طلا با روح و روان ما بازی میکنن
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگه مذاکرات به همین منوال با آرامش و تفاهم پیش بره، دیگه کار طلا تمومه و نوسانشو گرفتن. میره تو رکود ...
این قضیه واسه چند ماهه دیگه طول میکشه والا میخواستم طلا بخرم البته واسه استفاده شخصی نه برای سرمایه گذاری منتها دیدم این بحثا هست میگم نکنه برم گرون بخرم بعد ارزون بشه اینه که اگر میدونی لطفا راهنماییم کن بدونم کی بخرم ضرر نمیکنم
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
این قضیه واسه چند ماهه دیگه طول میکشه والا میخواستم طلا بخرم البته واسه استفاده شخصی نه برای سرمایه ...
ببین من متخصص بازارهای مالی نیستم، نظر دادن درباره هر بازاری مثل ملک، طلا، دلار، بورس و خودرو دانش و تخصص میخواد. ولی قیمت طلا به دوتا فاکتور بستگی داره یکی قیمت انس جهانی و یکی ام دلار. این دوتا هم وقتی زمان رشدشون باشه که از چند ماه پیش شروع شد، رشدشونو میکنن ولی اینطور نیس که تا ابد سیخکی برن بالا. دوره ایه. و بخصوص با بحث جنگ و تنش بخاطر هیجان و ترس مردم بالاترم میرن. حالا هرچی این بحث تنش کمتر بشه تو داخل کشور، هم قیمت طلا و هم دلار میاد پایین. من توصیه م اینه که اگه مثل ۹۹ درصد مردم نمیدونی رفتار بازار طلا و دلار چیه، فکر سود و ضرر یکی دو ماهه و نوسانش نباش. بلاخره طلا در درازمدت سرمایه س. اینجوری بهش نگاه کن.