2821
2789
عنوان

بلاگر معلم🌱🤍

229 بازدید | 13 پست

دخترا نظرتون چیه بلاگر معلم بشم دیشب جاریم بهم پیشنهاد داد میگفت بهت میخوره خیلی اینجوری شاگرد های بیشتری هم برای اموزشگاه جذب میکنی🫠 نمیدونم حالا ایده خوبیه یا نه نظر شما چیه؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ول کن بچه های بیچاره مردمو

نمیخوام مسخره بازی دربیارم که:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

چه پایه ای چه جور تولید محتوایی من خودم بلاگر معلم زیاد دنبال کردم شما کدوم راهو میخواید برید

تولید محتوا درسی باشه اموزش ساده و بیان راحت زیست 🌱

من میخوام بلاگر ماما بشم اما بلد نیستم اگه بلدی چرا ک نه

نمیدونم چطوری فالور جمع کنم مشکلم اینجاست:/

اها میخوای زیست رو تدریس کنی

اره حل تست روش خوندن اموزشی های که توی کلاس انجام میدم حالا بعضی جا بخش های طنز کلاس  زیاد داریم یهویی اتفاق می افته رو میزارم اینا

تولید محتوا درسی باشه اموزش ساده و بیان راحت زیست 🌱

خوب به چند تا عامل نیاز داری
1 پرکاری 2 انیمیشنی (منظورم انیمیشن رفرنسی ) کارنکن 3 به تیوی تاچ نیاز داری 4 به یه موسسه نیاز داری که معروفت کنه
و اینکه پر انرژی باشی و لباسای قشنگ بپوشی

کاربر اقا هستم 

خوب به چند تا عامل نیاز داری 1 پرکاری 2 انیمیشنی (منظورم انیمیشن رفرنسی ) کارنکن 3 به تیوی تاچ نیاز ...

ارههه همین کار میکنم بیان ساده میگم با طنز اره توی اموزشگاه خوب شهرمون این کار میکنم توی پر انرژی بودن که روی دست ندارم😂💔

اتفاقا ایده چندتا از شاگردام هم بود بلاگر معلم شدن

اها میخواید از تو کلاس مدرسه یا اموزشگاهتون فیلم بگیرید

مدرسه خیلییییی کم بیشتر اموزشگاه