2777
2789
عنوان

زن دومو گرفت😐🤌🏻

4804 بازدید | 177 پست

الان دوستم پیام داد 

چند وقت پیش تاپیک زدم خیانت شوهر دوستمو گفتم 

گفت مدتیه زیر پا شوهرم یکی نشسته خاک عالم تو سر رفته چماق دست قپ قپی یه دختر ۵سالع هم داره 

با یکی در ارتباط بوده مدام میدیدتش و میگه اونع پرش کرده 

گفت اومده خونه گفتم خسته شدم از رفتارات بکو چته چیکار میکنی گفته ب تو ربطی نداره 

گفتم طلاق میگیرم 

گفته از خدامه ک بریو دخترتم برداری ببری 

گفته ک یکیو صیغه کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا این چیزا ناراحتم نمیکنه 

حتی اگه واسه خودم اتفاق بیفته

من پول میخوام پوووووول 

هیچی برام مهم نیست💔💔

خسته شدم از بی پولی، سه ساله میخوام برم استانبول پول پس انذاز میکنم یه جای دیگه مشکل پیش میاد خرج میشه، خسته شدم، از شوهرمم بدم اومده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بری اونجا چیکار کنی؟؟؟

مسافرت دیگه، آخرین بار سال 95 رفتم 

الان 9 ساله جایی نرفتم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.