2777
2789
عنوان

غربالگری اول

579 بازدید | 55 پست

سلام دوستان 

امروز رفتم غربالگری و گفت به احتمال زیاد بچه دختره 

چقد میتونه درست باشه؟ 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بستگی به دکترت داره اگه تعریفش شنیدی  ممکنه  درست باشه

جنین تو یازده هفتگی بود 

یعنی انقد زود مشخص میشه؟ خیلی دوس داشتم پسر بود 

کاش خدا یه نظر بهم مینداخت 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

ااکثرا دختر درسته  اگر بگن  چرا اولین بچه هست 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
چرا ناشکری میکنه هر چی هست انشاالله سلامت باشه ولی درصد خطا توی هفته پایین زیاده

نه ناشکری نمیکنم 

خب دلم به پسر راضی بود وگرنه راضیم به رضای خدا

جنین تو یازده هفتگی بود  یعنی انقد زود مشخص میشه؟ خیلی دوس داشتم پسر بود  کاش خدا یه نظر ...

الهي خيلي سخته اون جنسيتي كه ميخاي نباشه خدابهت صبربده عزيزم منم خيلي حالم بدشدوقتي اوني كه ميخاستم نبودكلي طول كشيدتابهترشدم ازهمه بدترانگارنقطه ضعف ميدي دسته اينواون

ااکثرا دختر درسته  اگر بگن  چرا اولین بچه هست

متوجه منظورتون نشدم 

اولین بچه هست؟