2777
2789

فقط آشپزی کردم

دوست داشتن خیلی خطرناکه درست مثل این میمونه قلبتو دو دستی از جاش در بیاری کادو پیچ شده تحویل یکی دیگه بدی و اونقدر بهش اطمینان داشته باشی که طرف آسیبی به قلبت نمیزنه ولی یه روز میون اون همه باور و اعتمادت نسبت به اون آدم فقط قلبته که دیگه جز سنگ چیزی ازش باقی نمونده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فقط فقط

آره حالم خوب نیست 

دوست داشتن خیلی خطرناکه درست مثل این میمونه قلبتو دو دستی از جاش در بیاری کادو پیچ شده تحویل یکی دیگه بدی و اونقدر بهش اطمینان داشته باشی که طرف آسیبی به قلبت نمیزنه ولی یه روز میون اون همه باور و اعتمادت نسبت به اون آدم فقط قلبته که دیگه جز سنگ چیزی ازش باقی نمونده

چرا آخه

پریودم 

ساعت 10نیم بیدار شدم برای مامانم صبحانه درست کردم کارهاشون انجام دادم بعد ساعت یک ناهار بهش دادم به هاپوم غذا دادم باهاش یه کم بازی کردم اخبار اینترنشنال نگاه کردم ساعت 3خوابیدم الان بیدار شدم الانم می‌خوام بلند شم برای خودم کاپوچینو درست کنم به هاپوم غذا بدم شام ناهار فردا رو درست کنم بعدش ساعت 6لوسی جونمو ببرم پایین بگردونم

ساعت 10نیم بیدار شدم برای مامانم صبحانه درست کردم کارهاشون انجام دادم بعد ساعت یک ناهار بهش دادم به ...

چه برنامه باحالی منم شاید امروز برم بیرون یکم حوصلم سر رفته

چه برنامه باحالی منم شاید امروز برم بیرون یکم حوصلم سر رفته

فدات عزیزم آره حتما برو واقعا بیرون رفتن حال آدم خوب می‌کنه واقعا از وقتی لوسی جونم اومد تو زندگیم دنیام عوض شده صبح تا شب تو خونه بودم حالا بخاطره لوسی جونم یکساعت یا دو ساعتی میریم میکردیم