2777
2789
عنوان

هفته 40هستم...

638 بازدید | 52 پست

و هیچ دردی ندارم رفتم بیمارستان 6روز بهم وقت دادن اگه دردی نداشتم تا اونموقع برم باز

چیکارکنم دردام شروع بشه؟

قر کمر وبشین پاشو وپیاده روی میکنم

یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوش آب گرم هم‌ میگیری؟

یکی دوبار بیشتر نگرفتم

معاینه شدم یه بیمارستان گفت دوسانت بازه رحمم اما بیمارستانی که دیروز رفتم چیزی بهم نگفتن

یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!
من نمیدونم اونایی که چهل هفته ان چرادکتراسزارین نمیکنن

والا بخدا 

وقتی درد ندارم بستری هم نمیکنن حداقل خودشون القا کنن دردرو

منم سردخترم  ۴۱هفته بودم دردم نگرفت اخرش سزارین کردن😆

ینی امپول فشارم نزدن؟

والا بخدا  وقتی درد ندارم بستری هم نمیکنن حداقل خودشون القا کنن دردرو

منم نمیدونم که چی بشه خوب دردنداری بایدبگه بیاسزارین ادم میترس خوب

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
من نمیدونم اونایی که چهل هفته ان چرادکتراسزارین نمیکنن

واقعا اخ گفتی منم درک نمیکنم مثلا منتظر چی ان فقط با این کارشون به مادر استرس میدن😐😐😐من از ترس همین چیزا سز انتخاب کردم 

چرا زدن بازم دردم نگرفت.دخترم مقاوم بود😆

فک کنم خصلت دختراست😁

واقعا اخ گفتی منم درک نمیکنم مثلا منتظر چی ان فقط با این کارشون به مادر استرس میدن😐😐😐من از ترس هم ...

شانسم ندارم بریچ بود چرخید