_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 عنوان کالابرگ 83 بازدید | 5 پست سلامدوستانمن یارانم جدا هست از خانواده، یعنی من بالا ۱۸سال هستم به حساب خودم واریز میشهخانوادم یارانه نمیگیرنمن هردفعه ۴۰۰ت یارانه داشتمالان ۳۰۰کالابرگ تعلق میگیره بهم؟ هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 1404/01/30 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 5764 ماهم ۳۰۰ میگیرم تعلق میگیره عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛
_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 ماهم ۳۰۰ میگیرم تعلق میگیره اونوقت شما کالابرگ داری؟من امروز رفتم فروشگاهالبته کارتی ک یارانه میریزن رو همرام نبودگفت شاملش نمیشهمن نمیدونم چرا ۴۰۰بوده الان شده ۳۰۰ هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 5764 اونوقت شما کالابرگ داری؟من امروز رفتم فروشگاهالبته کارتی ک یارانه میریزن رو همرام نبودگفت شاملش نمیش ... بله عزیزم داریم نمیدونم والا ب همه کسایی ک یارانه بگیرن تعلق میگیره فک کنم عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛
_missgisgolab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2455 بله عزیزم داریم نمیدونم والا ب همه کسایی ک یارانه بگیرن تعلق میگیره فک کنم مممنونم عزیزمسلامت باشی🩵احتمالا کارمنده حوصله نداشت بررسی کنه شلوغ بود هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 5764 مممنونم عزیزمسلامت باشی🩵احتمالا کارمنده حوصله نداشت بررسی کنه شلوغ بود احتمالا کارتتو ببر جای دیگ چک کن عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛