2777
2789
عنوان

ازش متنفرم

132 بازدید | 7 پست

با یه دختره ای احمق دوستم چندساله

مفت خور به تمام معناست 

هرچی خواست گرفتم پول دادم بهش 

بهش میگم با من درست صحبت کن از شوخی های که فوش توش باشه خوشم نمیاد باز فوش میده هیچی نمیگم

بیرون یه دختره هستش رو کراش من کراشه باهاش دعوام شده چند بار(سرچیزایی دیگه)اینم عینی رفته چسبیده به اون باهاش استوری گذاشته 

منم هیچی نگفتم شمارشو پاک کردم و بلاکش کردم از همه جا‌بجز اینستا

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بعد بخاطر این عن خانم من کل دوستای چندسالمو ول کردم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دشمنه قطعا نه دوستت

دقیقا مفت خور عقده ای 

دختر سالمی نیستش اگه سالم بود نمی‌رفت با اکس دوست صمیمیش اوکی شه

بنظرم خیلی بهت حسودی میکنه خیلی بهش خوبی کردی اونم نادون شده

اره‌همه میگن

قبلا اکیپ هفت هشت نفره بودیم اونا با این دعواشون میشه میزارنش کنار همون اکیپ مون ده بار به من گفتند با این اوکی شی پشیمون میشی نرو سمتش این آدم نیست وفلا

اره‌همه میگنقبلا اکیپ هفت هشت نفره بودیم اونا با این دعواشون میشه میزارنش کنار همون اکیپ مون ده بار ...

هیچ وقت با هیچ کس خیلی صمیمی نشو من بخاطر همینه دوست صمیمی ندارم ی دوستم دارم گاهی وقتا همو می‌بینیم خیلی به هم وابسته نیستیم

هیچ وقت با هیچ کس خیلی صمیمی نشو من بخاطر همینه دوست صمیمی ندارم ی دوستم دارم گاهی وقتا همو می‌بینیم ...

درستش همینه