2821
2789
عنوان

نقطهه

30 بازدید | 7 پست

خانم

فکر کردی آرایش نکردن و کافه نرفتن نماد احمق بودنه؟

احمق اونیه که با هزار جور مواد آرایشی چهرشو خراب میکنه 

چند سال دیگه بیا قیافه خودتو با اونایی که عمل و آرایش و هزار تا لیفت انجام دادن مقایسه کن!

باید به خودت برسی نه اینکه آرایش کنی

مراقب پوستت و بدنت باش

هزار جور مریضی داری عزیزم فقط تو نیستی خیلیا اینطورین اعتماد به نفس خودتو افزایش بده تا بتونی اینکارارو بکنی 

ولی هرگز فکر نکن خانم فکر نکن تو عقب مونده ای لعنت به هرکسی که این حسو بهت داده.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله حرفاتون کاملا منطقیه ولی تو جامعه که الان زیبایی و آرایش شده برند آدم احساس احمق بودن وناکافی بو ...

جامعه و ایده آلاش چه اهمیتی داره وقتی تو راه درست رو میری؟

وقتی مثل اونا رفتار نکنی تازه خاص وکاریزماتیک هم هستی

نبین همه به خوشگلا بها میدن اخر سر که بحث ارزش شد میگن آه اخلاق مهمه

جامعه و ایده آلاش چه اهمیتی داره وقتی تو راه درست رو میری؟وقتی مثل اونا رفتار نکنی تازه خاص وکاریزما ...

آخه من خیلی یادم خیلییییی یه کرممم نمیزنم نمی‌دونم چیکار منممممم آنقدر نسبت به خودم بی تفاوتی و به خودم نمیرسم 

آخه من خیلی یادم خیلییییی یه کرممم نمیزنم نمی‌دونم چیکار منممممم آنقدر نسبت به خودم بی تفاوتی و به خ ...

ببین به خودت بررس با محصولات بهداشتی مثل مرطوب کننده و ماسک و.. ولی آرااایش جالب نیست

ببین به خودت بررس با محصولات بهداشتی مثل مرطوب کننده و ماسک و.. ولی آرااایش جالب نیست

درسته من حتی مشکلم اینا اینارو هم رعایت میکنم فکر کن ابله مرغان گرفتم بیخیال زخماشو کندم وجاش موندم همه بهم حرف میزنن ولی من نسبت به اونام بی تفاوتم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز