واسم خواستگار میاد امروز که از مدرسه اومدم باهام حرف زدن گفتن اگه ازدواج نکنی برای همیشه میمونی رو دست مون خب نمیخوام من ۱۸ سالمه دارم دبیرستان درس میخونم چرا باید ازدواج کنم من اون همه موفقیت دارم به چشمای کسی نیومد همین که اینو قبول نکنم به چشماشون میاد بابا و مامانم باهام حرف نمیزنن داداشام سرد رفتار میکنن انگاری کار خلافی کردم اینا اصلا اینطوری نبودن انقد خاله هام و عمو هام حرف میزنن اینطوری شدن باید چیکار کنم خدا منو بکشه راحت شم😭💔
عزیزم، متاسفم که تو چنین شرایطی قرار گرفتی. خیلی مهمه که بدونی هیچکس حق نداره تصمیمات زندگی تو رو به زور بگیره. تو هنوز جوانی و آیندهی درخشانی داری. اگه احساس میکنی این فشارها بیش از حد روی دوشته، شاید بهتر باشه با یه مشاور یا روانشناس حرفهای صحبت کنی. برات آرزوی آرامش و موفقیت دارم.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
عزیزم، متاسفم که تو چنین شرایطی قرار گرفتی. خیلی مهمه که بدونی هیچکس حق نداره تصمیمات زندگی تو رو ب ...
نمیذارن بهم اجازه حق انتخاب نمیدن فکر میکنن اگه بمونم میرم با پسرا آخه منو چه به این کارا من اصلا تا به حال دوست پسر نداشتم و ندارم چرا انقد اذیتم میکنن مغزم دیگه نمیکشه😭💔