2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیاین

170 بازدید | 23 پست

من ۴ ساله پشت کنکورم توی این سال درس نخوندم اگرم خوندم نصف و نیم ماه های اخرم که کلا درسو ول میکردم

امسال یه چیزای خوندم اینکه بگم صفر مطلقم نه

بنظرتون بخونم تا کنکور تیر نهایی ها هم بخونم میتونم رتیه ۳۰ الی ۳۵ هزار بیارم منطقه محرومم شانس قبولی پرستاری و مامایی رو دارم همشهریام قبول شدن 😭🥲

حتما شک نکن بخون.

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اگه بخونید میشه به نظرم دوازدهم با درس برخی از پایه ها بخونید نهایی هم بالای 19 بشید حتی میتونید ...

👌🙏باشه مرسی

اره منطقه ۳ ام تا ۱۵ هزار هم قبولی پزشکی داشت استانمون

👌🙏باشه مرسیاره منطقه ۳ ام تا ۱۵ هزار هم قبولی پزشکی داشت استانمون

خب دیگه  حله تا جایی که میتونی برای کنکو اردیبهشت بخون برو سرجلسه سوالات دستت بیاد بعدش همزمان با نهایی تو اوقات فراغتش تستو بزن با برخی مباحث پایه البته اگه برسونی نرسیدم فدای سرت اگه همون 12 خوب بخونی تا 40 حتی برخی دروس 50 میتونی بزنی تو کنکور و دیگه حله فقط اروم اروم شروع کن یه دفعه جوگیرانه نه 

من خودمم منطقه 3 ام دیدم که قبول شدن پس توهم میتونی

🙂🌷اره شدنش که میشه ولی من خودمو خیلی دست کم گرفتم و اصلا اعتماد بنفس ندارم🥲برای همین تموم این سالها شکست خوردم💔 ولی دیگه امسال میخوام هر طوری شده حداقل براش بجنگم