2789
عنوان

قارچ پوستی

35 بازدید | 4 پست

یکی از نزدیکام قارچ پوستی داره ازینا که لکه قهوه ای میفته رو بدن

بعد برامون سوغاتی اوردن و اونجور که فهمیدم لباسه شوهرمو امتحان کردن ببین اندازس یانه بعد خریدن چون هردوشون یه سایزن

بعد الان من چکار کنم تا شوهرم نپوشیدتش باید یجوری ضد عفونیش کنم چون شوهرم اصن اعتقادی نداره که این منتقل میشه

بندازمش تو لباسشویی بعد بندازم تو آفتاب پاک میشه؟

بعد چون وسواس دارم فک میکنم لباسشوییمم کثیف میشه اگه اینکارو کنم .بعد که لباسو شستم ماشین لباسشویی رو بذارم رو حالته آب شصت درجه دیگه ضد عفونی میشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر اب میخوای مصرف کنی.خشکسالیه بی آبیه.زمینا دارن فرو میرن اونوقت میخوای لباسشویی رو خالی روشن کنی.یه روزی میاد که مردم برای حمام و دستشویی هم آرزوی اب کنن.شیطونو لعنت کن.سوره ناس رو بخون.ار خدا کمک بخواه.ادم وسواسی فکر میکنه همه مرض دارن و مسریه.هرجایی که احساس کردی اینکارت زیاده رویه و از روی وسواسه پس خدارو صدا بزن و انجامش نده.بنویس برای خدا نامه بنویس.قبول کن کارت غیر عادیه.لباسشویی و افتاب و شصت درجه‌

عزیزم خود همسرت باید بره حمام لباسم شسته بشه حالا با دست بهتره یا تکی تو لباسشویی ولی آب زیاد هدر میره بستگی به پوست طرفم داره منم پدر داره با خواهر کوچیکم ولی به ما سال های منتقل نشده ویروسش بمونه دیگه از بین نمیره ولی خب چیز خیلیی خطرناکیم نییت باید کنترل بشه تو فکرش نرو سریع برسی رفع میشه ولی با لباس های دبگه لبای دو نشور بقیه نگیرن