2777
2789
عنوان

دخالت خرید عقد

110 بازدید | 14 پست

خانواده عروسمون تو خریدا دخالت میکنن سخت میگیرن تهش میگن کاری نداشتیم یا فلان بوده ما از طرف دامادیم واسه یه خریدشم نرفتیم بخاطر کمبودجا اینقدر که اونا چندنفره میان میگیم حداقل یه نفر از خانواده عروس یکیم داماد میگن نه و نمیشه بیشترم مادر عروس گیر میده کلا روان مون بهم ریخته دیگه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا مامان من كارتو داد گف دوتايي بريد هرچي ميخواين بخرين. اونا هم همينكارو كردن اختلاف نشد

ماهم میخوایم همین باشه اصلا گفتیم دو نفره برن خود عروسمونم راحت تره بود دوتایی ولی نمیزارن اونم دعواشه با خانوادش سر این

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

حساسن دیگه اشکال نداره سخت نگیرینشاید بچه اولشه یا...حساسه

خب مشکل اینه که بخاطر این مسائل نیست میخوان خرج بیشتری بزارن هی اینکارو کردن تو چشم ما دیگه بد شدن 

وای وای از خرید عروسی و عقد وحشت دارم

یاد خاطره هام میوفتم تب میکنم🤦‍♀️

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

داماد باید بگه بهشون اون بگه چیزی نمیتونن بگن

اووو اینقدر گفته بهشون ولی مرغ مادره یه پا داره رو حرف مادرمم حرف میاره داماد که هیچی

وای وای از خرید عروسی و عقد وحشت دارمیاد خاطره هام میوفتم تب میکنم🤦‍♀️

هوف

هوف

اصلا چرا اومدم تایپیکت🤦‍♀️😅

من از اون عروس بدا ب چشم اومدم در صورتی ک اینجوری نبود

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

اصلا چرا اومدم تایپیکت🤦‍♀️😅من از اون عروس بدا ب چشم اومدم در صورتی ک اینجوری نبود

چی بگم..همیشه یه مشکلی هست

چی بگم..همیشه یه مشکلی هست

آره بابا

بنظرم خانواده ها باید بذارن عروس و داماد خودشون خرید کنن

من و همسرم رل بودیم قبل خواستگاری بلند شد اومد شهرمون من و مامانمو برد طلا فروشی سرویس طلا رو خرید داد دستم گفت برا عقد بهم بده بذارم توو وسایل 

قبل عقد چشمت روز بد نبینه مامانش اینا فهمیدن ما از قبل طلا رو خریدیم 🤦‍♀️

آره بابابنظرم خانواده ها باید بذارن عروس و داماد خودشون خرید کننمن و همسرم رل بودیم قبل خواستگاری بل ...

فرقی نمیکرد به تالشون هرچند خوب بود یه اطلاع خودش میداد

سمت ما که خود مادر عروس با خاله هاش میبره و میدوزه تن داماد میکنه