2777
2789

ما رو طلای گرمی هفت میلیون و هشت میلیون طلا خریدیم 

الان میگن به پنج میلیونم میرسه .

ما فقط برا اینکه خونه بخریم ذره ذره جمع میکنیم طلا میخریم .

الان نمیدونیم بفروشیم یه وقت دوباره ماه بعد بالاتر نره .

نفروشیم اینجوری نباشه طلاهامون ارزون شن ولی خونه همینجور گرون بمونه 😥

هیچ اشکالی نداره که مثلا  هشتصد میلیون طلا اگه بشه هشتاد میلیون به شرطی که خونه ی سه میلیاردی هم بشه سیصد میلیون .

اگه طلا اینقدر ارزون شه و خونه گرون بمونه ظلمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله ک خونه هم بیاد پایین ماهم داریم جم میکنیم خونه بگیریم قیمتا خیلیییی زیاده من خونم خیلی کوچیکه واقعا ب ی خونه یکم بزرگتر نیاز دارم ولی انقدر قیمتا بالاس فکر میکنم نمیشع اصن

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

ولی حقیقت تلخ اینه که خونه سه ساله تقریبا قیمتش ثابته ولی مصالح سه برابر شده خونه در صورت توافق میره بالا نظر کارشناسا بود خدا بزرگه شما کم کم طلا بخر انشاالله  تبدیلش میکنی به زودی به خونه مورد نظرت

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
ایشالله ک خونه هم بیاد پایین ماهم داریم جم میکنیم خونه بگیریم قیمتا خیلیییی زیاده من خونم خیلی کوچیک ...

ایشالا بتونین بخرید 😥

ایشالا همه بتونن بخرن 

خیلیا که طلا و ملک زیاد دارن دوس ندارن ارزون بشه ولی ارزون شدنه همه چی به نفع اونا هم هست چون اونا هم میتونن راحت تر خرید و فروش کنن ، البته ارزون شدنه یه چیز و گرون شدنه یه چیز دیگه به ضرر بعضیا میشه 

ولی حقیقت تلخ اینه که خونه سه ساله تقریبا قیمتش ثابته ولی مصالح سه برابر شده خونه در صورت توافق میره ...

ممنونم 

اخه میدونی مصالح بیشتر داخله ایران هست مثلا سیمان، آهن و خیلی چیزای دیگه تو ایران تولید میشن خب باید قیمتشون یه فرقی با اجناس خارجی بکنه .

هر چند که مردم سیستان و کرمان  معدنه طلا دارن ولی طلا براشون ارزونتر نیست 😑