2777
2789
[QUOTE=52892150]منم ۳اسفند بهم نوبت دادن ـ..تهوع هم داری؟[/QUOTگاهی دارم گاهی نه اما بیشتر ندارم

خوشبحالت ایشالا ب سلامتی دنیا بیاریش

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غروبا میشه حالم خیلی بد میشه احساس خستگی شدید میکنم و حالت تهوع جوریکه اصلا نمیتونم تکون بخورم از جام ولی گشنمم هست دلم خورشت قیمه میخاد خداااا چیکنم 

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!
من غروبا میشه حالم خیلی بد میشه احساس خستگی شدید میکنم و حالت تهوع جوریکه اصلا نمیتونم تکون بخورم از ...

به شوهرت بگو بگیره بیاره

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
من غروبا میشه حالم خیلی بد میشه احساس خستگی شدید میکنم و حالت تهوع جوریکه اصلا نمیتونم تکون بخورم از ...

قیمه که کاری نداره لپه ارو میریزی آب و میریزی روش با رب و ۴تا گوشت میشه قبمه😂😂😂😂

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

من یه غذایی دارم میزارم خودم اصلا دوست ندارم و نمیخورم

غذای خوزستانی هاست شوهرم دوست داره بهش میگن پلو ارده 

ماش پلو درست میکنم موقع خوردن شوهرم ارده و شیر میریزه روش میخوره

به درد زمان هایی که خیلی سرد میخوره

چطور درس میکنی؟

من کلا روش پختم فرق میکنه چون دخترم حتما با مرغ آب مرغ میخواد

مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک آبپز میکنم بعد که پخت آبشو  جدا میکنم برای دخی و پیاز رو هم دور میریزم

برای ۴ تا تیکه رون ۴ تا پرتغال رو آب میگیرم از صافی رد میکنم تابه رو بالا میزارم کمی فقط کمی کره کف تابه میریزم مرغ رو روش میچینم زعفران دمکرده رو توی آب پرتغال میریزم و همهرو روی مرغ میریزم درش رو میزارم که پرتغال به خوردش بره و کم کم سرخ بشه خیلی خیلی خوشمزس