2777
2789
عنوان

مرد سن بالا

137 بازدید | 11 پست

یه مرد هست حدود ۶۵ سالشه انوقت اومده خواستگاری دختر عمم که ۳۴ ،۳۵ سالشه مرده انقد پرو هست برگشته گفته ۱۴ سکه بیشتر مهریه نمیکنم انوقت دختر خالم بخاطر شرایط زندگیشون بهش گفته مثلا فلان کار رو برام انجام بده (مالی نه)یه کار اداری گذاشتش سر کار مرتیکه دلم براش سوخت چی بهش بگم آرامش کنم دختر خالم رو 

و خدایی که بشدت کافیست 😍

خوددخترعمت کم سن نیست اما حقش نیست این سنی بیادبراش اقا چه بی شعوره که اومده خواستگاری دخترانقدرکوچکتراز خودش نهایت زیر۵۰ سال بایدباشه طرف نه ۶۵ سال اون پیری دیگه چی داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عمت چی میگه؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خوددخترعمت کم سن نیست اما حقش نیست این سنی بیادبراش اقا چه بی شعوره که اومده خواستگاری دخترانقدرکوچک ...

50 سال هم براش زیاده نهایت 40و42

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اره دیگه منم گفتم زیر ۵۰ یعنی همین حدودها

خوشگلم هست فوق لیسانسم با هزار بدبختی گرفته ولی کاری براش پیدا نمیشه دستشون خالیه خیلی بدبخته خیلی 

و خدایی که بشدت کافیست 😍
خوشگلم هست فوق لیسانسم با هزار بدبختی گرفته ولی کاری براش پیدا نمیشه دستشون خالیه خیلی بدبخته خیلی

الهی عزیزم امیدوارم ازاین به بعدبهترینهانصیبش بشه یجوری معجزه براش بشه که خودش تعجب کنه 

از زندگی میناله میگه چرا انقد بدبخته که همچین آدمایی میاد سمتش پدر نداره وضعشون خوب نیست زیاد اذیته ...

خیلی ناراحت شدم براش. خدا کمکش کنه