2777
2789
عنوان

قرص پریورین

321 بازدید | 16 پست

کسی خورده خوبه روی پریود تاثیر می‌ذاره یا نه من پریودم منظم نیست و الان چند ماه نشدم به نظرتون بخورم ریزش مو دارم کف سرم چربه و شوره و موخوره دارم استرس هم به شدت دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گرونه ولی🥲

اره اینم من نخریدم میخواستم بخرم ولی بابام از یکی از همکارانش خریده اصلا نمی‌دونم اصل هست یا نه ولی خوب پول داده حیفم میاد نخورم کاش جواب بده 

من تنبلی تخمدان خفیف دارم کلا قرصای ویتامین به شدت رو مرتب شدن پریودم تاثیر میذاره. ولی نمیدونم برا ...

منم شاید داشته باشم آخه چند ماه نشدم میشه داشته باشم به نظرت بخورم یا نه نوشتم مو هام چه حوریه بخوان

اره اینم من نخریدم میخواستم بخرم ولی بابام از یکی از همکارانش خریده اصلا نمی‌دونم اصل هست یا نه ولی ...

من یه ماه خوردم بی تاثیر نبود واقعا ولی اگه میخواد خوب تاثیر بذاره باید دوره شو کامل کنی. ۱۲۰ تا فکر میکنم باید مرتب بخوری

منم جدیدا خریدم.بسته ۱۲۰ تایی ۶ میلیون.امیدوارم تاثیر بزارهموهام حجمش نصف شده

راضی بودی مال من دوازده تایید هست ی بسته هست به نظرت منم بخورم ؟ روزی چند تا خوردی 

راضی بودی مال من دوازده تایید هست ی بسته هست به نظرت منم بخورم ؟ روزی چند تا خوردی

حدودا ۱۰ روزه میخورم.

روزی ۲ تا.

الان ک زوده بگم تاثیر داشته یا نداشته.

ولی زمانی ک باردار بودم به مدت ۹ ماه قرص های اینجوری میخوردم 

واقعا روی موی سرم و صورتم تاثیرش رو دیدم.

فکر کنم هر نوع مکملی خوب باشه 

البته میگم ۹ ماه میخوردم.

بعد از زایمان دیگه نخوردم 

حدودا ۱۰ روزه میخورم.روزی ۲ تا.الان ک زوده بگم تاثیر داشته یا نداشته.ولی زمانی ک باردار بودم به مدت ...

آخه می‌دونی من میترسم چون مو مو هست صورتم و بدنم موهاش رشد کنه و بیشتر بشه به خاطر همین نمی‌خوام بخورم