2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم بهش یا نه

128 بازدید | 17 پست

دوس پسرم منو با عکس سلفی دیده بود 

یه ۱۰‌ماه رابطه مجازی داشتیم و خب اونم میگف مهم خودتی و اینا تا اینکه جدیدا هی گیر عکس میداد و درخواست عکس قدی داشت منم هی بخاطر اعتماد بنفسم که خیلی کمه بهانه میاوردم تا اینکه دیشب گفت دیگه تحمل ندارم و تو به من ارزش نمیدی ولم کرد و رفت

مقصر کیه؟ من بهش پیام بدم؟

خب میتونست صبر کنه منم میرفتم عکس میگرفتم 

کسی نبود ازم بگیره 

واقعا الان کی‌مقصره؟ میدونم کار منم اشتباهه ولی مشکل اعتماد بنفس دارم

چکار کنم بنظرتون؟اخرین بارم نوشت تو دبگه واسم فاقد اهمیتی......بعدش خدافظی کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که تورو بخواد بخاطر یه عکس نمیره ، عکس قدی گرفتن پسرا هم دلیلش اینه ک میخوان هیکلتو ببینن ، رابطه هم ک مجازی بوده ، اصلا رابطه ای نبوده در اصل ، اینا فقط حاشیه های زندگیه ، ولش کن بره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

درست میگی عزیزمخیلی ذهنم درگیرشه خدا نگذره💔

به جای نفرین کردن اون سعی کن تمرکزت رو خودت باشه و اعتماد بنفستو ببری بالا و با همچین ادمایی وقت نگذرونی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بخدا مشکل اعتماد بنفس دارم درکم نکرد💔

به خودش که اینو نگفتی ؟ اولا که خودت و جوری که هستی دوست داشته باش دوما دلیلی نداره هیکلت و ببینه اگه واسه ازدواج میخواد بیاد خواستگاری اونجا ببینه 

به خودش که اینو نگفتی ؟ اولا که خودت و جوری که هستی دوست داشته باش دوما دلیلی نداره هیکلت و ببینه اگ ...

نه نگفتم 💔نخواستم خورد بشم 

هیکلمو دیده بود بدون چهره جلوی آینه فرستاده بودم💔

نه نگفتم 💔نخواستم خورد بشم هیکلمو دیده بود بدون چهره جلوی آینه فرستاده بودم💔

پس اینجوریم نبود که اصلا ندیده باشه ولش کن بهش فکر نکن بعدا میفهمی چقدر الکی خودت و اذیت کردی ، پیام بدی مطمئن باش عکست و باز میخواد ادامه پیدا کنه عکسای دیگه هم ازت میخواد 

پس اینجوریم نبود که اصلا ندیده باشه ولش کن بهش فکر نکن بعدا میفهمی چقدر الکی خودت و اذیت کردی ، پیام ...

عکسای دیگه که لختی هم خواسته من هرسری نفرستادم

میدونی آبجی این ناراحت میشد من عکس خودمو نمیفرستادم ولی حرف رفتن نمیزد تا رسید روزی که گفت عکس پاهاتو بده گفتم چرا گفت ف.یتیش پا دارم بعدش منم بهانه کردم گفتم حالا بعدا برا اینکه خودش متوجه بشه کارش زشته

عصرش ک پیام دادم عقده اش اینجوری خالی کرد

فک کنم از اینه ک بهش فشار اومده نتونسته لخت منو ببینه😂💔