2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست دارم کارخوب برای بقیه انجام بدم وخوشحالشون کنم .حقیقتاتوقع ندارم برام جبرانش کنن 

ازته دلم انجام میدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اینجور آدما برای رضای خدا کار میکنن، وقتی برای خدا کار کنی فقط از خدا انتطار پاسخ داری و دیگه اینکه بقیه جواب بدن یا ندن اهمیتی نداره. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

این ب سبک رفتاری خودت برمیگرده

الان من فقط و فقط برا شوهرم و داداش و مامانم صدمو میذارم و با دیگران خییییلی خوبم اما بدون چشم داشت و سعی میکنم جوگیر نشم باهاشون صمیمی شم 

مثلا احترام خانواده شوهرمو دارم سال تا سال عید ب عید چیزی واسشون میگیرم توو روزای عادی محبت زبونی دارم احترام میذارم و بس وارد مسائل و جزئیات زندگیشون نمیشم

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

اشتباه از چ لحاظ

آدما به شکل ابزار میبین شما را، تجربه دارم حتی طرف دپرس میشد زنگ میزد تا روحیه بهش بدم، دائم سعی می‌کردم به دیگران کمک کنم بی چشمداشت، شده بود مادر همه، هر وقت کاری نداشتند اصلا سراغت نمی‌گیرند، الان تنهام ولی به جای سرویس دادن به دیگران سعی میکنم حال خودم خوب کنم وحالم خوب