نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 عنوان بیبی چک مثبت 90 بازدید | 6 پست سلامخانوما من روز موعدم بیبی چک زدم مثبت شد عکسشم میذارم ولی رفتم از خون همون روز منفی شد دلدرد خیلی بدی هم دارم علتش چیه؟ به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده 1404/01/30 | 09:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 اگه آزمایش منفی بوده احتمالا پریود میشی اخه یجا نوشته شاید لقاح دیر صورت گرفته من بچم کوچیکه واقعا نمیخام به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17077 اخه یجا نوشته شاید لقاح دیر صورت گرفته من بچم کوچیکه واقعا نمیخام آزمایش زودتر از بی بی چک بارداری رو نشون میدهاگه لقاح دیر صورت گرفته بود بیبی هم نباید مثبت میشد
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 آزمایش زودتر از بی بی چک بارداری رو نشون میدهاگه لقاح دیر صورت گرفته بود بیبی هم نباید مثبت میشد ایشالا ک پریود شم استرس دارم به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
maryam_zakeri عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 861 اخه یجا نوشته شاید لقاح دیر صورت گرفته من بچم کوچیکه واقعا نمیخام بچت چقدر کوچیکه ؟ اخه تا یه مدت بعد زایمان بی بی چک مثبت میشه