2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

305 بازدید | 34 پست

سلام، هشت هفته طبق پری رفتم سونو، قطر ساک ۱۴ میلی متر بود و حدود شش هفته بود و جنین دیده نشد ساک و کیسه زرده بود، خیلی هم نامرتب بود شکل ساک، حالا دو هفته گذشته حالت تهوع و خستگی و معده درد و سوزش سر دلم که از علائم بارداریم بود برطرف شده، زیردلم مثل بارداری های قبلیم سفت نیست و نرمه، فقط یکم سینه هام درد میکنه و دیگر هیچ... هیچ لک یا خونریزی نداشتم، ولی هیچی هم حس نمیکنم که امید داشته باشم به بارداری...🥺🥺 بنظرتون باردارم؟ یا پوچه واقعا؟😞😓

ممنون میشم تجربه ای داشتین بگین

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔

هیچکس نیست یعنی؟🫠

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سونو معطل نکن

میترسم... ولی میرم به زودی فقط میخوام تجربیات بقیه رو بدونم

دوباره برید سونوگرافی

میرم حتما، میخوام ببینم تجربه بقیه چیه در این مورد

میرم حتما، میخوام ببینم تجربه بقیه چیه در این مورد

منم طبق تجربه ام گفتم 😉

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم من ۲ تا بارداری پوچ داشتم و هیچکدوم جسم زرد دیده نمیشد ، ولی شما دیده شده پس بدون پسش نی نی او ...

امیدوارم همینطور که میگی باشه، من حس کردم سونوگرافی خواست بهم استرس نده اینجوری گفت، چون خیلییی مراعات کرد اصلا نه حرفی از پوچی زد و نه نگرانم کرد ذره ای ولی خب خودم میدونم چه خبره، توی ساک هیچیییی دیده نمیشد نمیدونم کیسه زرده رو از کجا دراورد😮‍💨

بعد از دوهفته از سونو قبلیت باید سونو دیگه بدی ولی اگه کیسه زرده تشکیل شده احتمالش هست پوچ نباشه

دعا کنید واسم، ان شاالله باشه

منم طبق تجربه ام گفتم 😉

برا شما هم اتفاق مشابه افتاده بود؟ باردار بودین؟

برا شما هم اتفاق مشابه افتاده بود؟ باردار بودین؟

چند مرحله جلوتر بودم و در نهایت ضربان قلب شنیده نشد ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند مرحله جلوتر بودم و در نهایت ضربان قلب شنیده نشد ...

عزیزم🥺 ینی جنین بود؟