2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دایی  من فوت کرده بود. 

مادربزرگم خانه خودشون را زده بود به اسم بچه های داییم. 

حالا  خاله ها و بقیه ناراضی...

واقعا خیلی بده بین بچه ها فرق میزارن.

این تبعیض بین فرزندان باعث کینه میشه ‌.

دایی من فوت کرده بود. مادربزرگم خانه خودشون را زده بود به اسم بچه های داییم. حالا خاله ها و بقیه ن ...

دقیقا.الان من بدجور نفرت گرفتم از بچه های داداشم.که باعثش پدرو مادرمن

عزیزم خب پدرتون نگران آینده ی اون دوتا بچه یتیمه ان شاالله خدا شماروهم بی نیاز میکنه

درسته .منم قبول دارم .ولی یه خونه واسشون بس نبود.حتما باید همه چی رو به اسم اونا میزدن.بعد به ما بگن شما غریبه اید.دختر واسع مردمه

مادر منم به شدت پسر پرسته‌ 😱از دختر متنفره مادرم حاضره به پسر سجده کنه‌ 😱بعد از من میخواد برم به ب ...

مثل مامان من.الان که داداشم فوت شده اصلا از من عقده گرفته.انگار من باعثش بودم.یا ناراحته میگه چرا دخترام زندن ولی تک پسرم مرده

درسته .منم قبول دارم .ولی یه خونه واسشون بس نبود.حتما باید همه چی رو به اسم اونا میزدن.بعد به ما بگن ...

مادر منم  چندین بار به من گفته تو دختر مردمی .

مادرم میگه دختر شوهر کنه میشه دختر مردم 😔

درسته .منم قبول دارم .ولی یه خونه واسشون بس نبود.حتما باید همه چی رو به اسم اونا میزدن.بعد به ما بگن ...

خب این تفکر غلطیه که مادرو پدر ایرانی دارن 

ولی مسیولیت پذیری پدر شما در قبال اون دوتا بچه واقعا ستودنیه 

هرچند که به نظرم باید مانع بشین که چیزی به اسم زن داداشتون بزنن

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
مثل مامان من.الان که داداشم فوت شده اصلا از من عقده گرفته.انگار من باعثش بودم.یا ناراحته میگه چرا دخ ...

من دوتا برادر داشتم‌ .یک برادرم فوت کرد . خب برادرم بود منم دوستش داشتم. 

ولی مادرم بهم میگه کاش تو مرده بودی 

از زبون دیگران شنیدم که میگفتند کاش تو مرده بودی😔