2777
2789
عنوان

دعا و سحر

119 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من باشوهرم به مشکل خوردم با اینکه تقصیر شوهرم بوده اون اصلا براش مهم نیست.ولی من یه لحظه اروم و قرار ندارم.یه بار فهمیدم دعا برام گرفته.الان نمیدونم قضیه چیه. انقد آرامشمو از دست میدم فکر خودکشی میزنه به سرم.چیکارکنم کسی میدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دعا؟

اره برای باطل سحر 

چند روز پیش یه تاپیک توی پربازدیدا بود 

میگفت دارم میخونم یه موجودات عجیبی میبینم که گفتن داره سحر باطل میشه و طبیعیه 

کلا هم بخون هم بذار توی خونه پخش بشه 

اگر اشتباه نکنم امام علی هم یه دعا برای باطل سحر داره 

اخه دعا نویسای الان تیغ میزنن که بخوای بری پیششون برات باطل کنه 

ببیه سید پیدا نمیکنی از اینا که میگن هر چقدر خودت میخوای پول بده

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

عزیزم، این وضعیت خیلی جدی و ناراحت‌کننده‌ست. احساسات تو قابل درکه، ولی اینطور افکار می‌تونن خطرناک باشن. حتماً با یک روانشناس یا مشاور صحبت کن و کمک حرفه‌ای بگیر. خودکشی هیچوقت راه‌حل نیست. به خودت زمان بده، به زندگی و به آرامش بیشتری فکر کن. هیچ‌چیز ارزش این رو نداره که به خودت آسیب بزنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اره برای باطل سحر چند روز پیش یه تاپیک توی پربازدیدا بود میگفت دارم میخونم یه موجودات عجیبی میبینم ک ...

مرسی عزیزم لطف کردی.والا من اعتقاد ندارم زیاد.ولی از فشار الان دنبالشم نمیدونم کجا چجوری پیدا کنم

عزیزم، این وضعیت خیلی جدی و ناراحت‌کننده‌ست. احساسات تو قابل درکه، ولی اینطور افکار می‌تونن خطرناک ب ...

ممنون عزیزم.من اصلا اهل این کار نیستم.فقط چون فشار غیر طبیعی رومه فکرش به سرم میزنه.فقط دنبال راه حل میگردم الان

مرسی عزیزم لطف کردی.والا من اعتقاد ندارم زیاد.ولی از فشار الان دنبالشم نمیدونم کجا چجوری پیدا کنم

یکم از دوست و آشنا سوال کن‌ حضوری پیدا کنی 

آنلاین که واقعا مزخرفه 

معمولا اینجور آدما توی جاهای مذهبی مثل مسجد و تکیه و امامزاده ها هستن 

باز بذار از مادرم بپرسم ببینم کسیو نمیشناسه تلفنی انجام بده 

اخه مادرمم باطل سحر انجام داده 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت