2821
2789

خونه ما هم از بیرون سردتر 🤦 گفتن از امروز هوا رو به گرماست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مام یخ زدیم پنجره رو هم مامانم باز گذاشته یخچال تو حیاط اونو به برق زده سیمش و وصل کرده به پریز توی هااااللل🙆‍♀️

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

آی جانم حیاط دارید

آره😂

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

خداکنه .لحاف رومونه

عه به اسم کاربری توجه نکردم دو تا تاپیک زدی 🤣🤣 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عزیزم شما تو خود زندگی دارید زندگی میکنید تو دیگه خوش باش وقر بده حیاط دارید

😂😂مگه خیلی چیز خاصیههههههه

قبلا یه حیاط داشتیم ۲۰۰ متر پر درخت و چمن و تاب و الاچیق🥹

الان دیگه هیچ حیاطی به چشمم نمیاد