2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 29 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین تا زمانی که طرف مستقیما ابراز احساس نکرده و درخواست بیرون رفتن و رابطه نداده بهترین کار اینه که یکم شبیه دخترای خنگ که اصلا تو باغ نیستن رفتار کمی. یعنی یه جوری برخورد کنی انگار همه این محبتای کوچولوش رو از روی یه رابطه دوستانه میبینی مثلا میگی ای بابا خجالتم دادین که🤭

باید ذهنیتت این باشه که نه بابا طرف منظور اونجوری نداره صرفا یه رابطه دوستانه ست. این یه چالش تو ذهن پسره درست میکنه و سعی میکنه تو رو بیاره تو باغ چون تو ذهنش میگه عه این چرا جوری برخورد میکنه انگار نمیفهمه من واقعا بهش علاقه دارم.

همیشه هم باسد یه دختر شیرین، آروم و پذیرنده باشی. 

ببین تا زمانی که طرف مستقیما ابراز احساس نکرده و درخواست بیرون رفتن و رابطه نداده بهترین کار اینه که ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی ❤️

متاسفانه من فقط گفتم شما لطف دارین اونم سه تا قلب قرمز گذاش تموم شد واقعیتش دلم میخواس بیشتر حرف بزنیم 

میدونی کلا ادم دختر بازی نیس همیشه سرش تو درس و کار بوده حس میکنم فرار میکنه ازم ولی دیشب که گفت اسمتو میبینم خوشحال میشم گفتم شاید اونم حس داره  من خودمم هیچوقت پسری نبوده تو زندگیم هیچی بلد نیستم 

کلا ببین ادم مغروریه شهرامون از هم دوره اعتقاداتمون زمین تا اسمون فرق داره ولی با همه ی اینا من خیلی دوسش دارم 

اصلا نمیدونم چطور رفتار کنم احساس میکنم خیلی سردم 

اصلنم هیچ امیدی ندارم به اینکه بریم تو رابطه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز