2789
عنوان

کراشم

475 بازدید | 29 پست

امشب دستم خورد زنگ زدم به کراشم دوست معمولی بودیم بیشتر رابطه شاگرد استاد بود بینمون من دوسش دارم اما نمیدونه 

بعد انلاین شد اسممو گفت 

منم گفتم دستم خورده 

حالمو پرسید گفتم خوبم

الان دیدم نوشته حتی دیدن اسمتم خوشحالم میکنه 

به نظرتون حسی داره یا همینجوری گفت؟ 

من چی بگم در جواب این پیامش؟ 

میترسم بخوام صمیمی رفتار کنم فکر کنه عمدا بهش زنگ زدم و دستم نخورده 

او مااالای گااااااااااادددددد خدایاااااااااا ازین صحنه هااااااا میخواااااااااااااام منمممممممممم🥹🥹🥹🥹🥹🥹

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

او مااالای گااااااااااادددددد خدایاااااااااا ازین صحنه هااااااا میخواااااااااااااام منمممممممممم🥹🥹 ...

نه بابا بخدا دستام یخ زده بود ضربان قلب بالا الان یکم بهتر شدم 🤦🏻‍♀️

بنظرت چی بگم در جواب پیامش؟ 

نه بابا بخدا دستام یخ زده بود ضربان قلب بالا الان یکم بهتر شدم 🤦🏻‍♀️بنظرت چی بگم در جواب پیامش؟

صب کن دارم فک میکنم

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

نه بابا بخدا دستام یخ زده بود ضربان قلب بالا الان یکم بهتر شدم 🤦🏻‍♀️بنظرت چی بگم در جواب پیامش؟

بگو 

جانم؟

همینو بگو 

چون نه خیلی ذوق زده ای نه خیلی سردی اینطوری اگه منظور خاصی ام داشته باشه که داره بهت اعتراف میکنه

بگو جانم؟همینو بگو چون نه خیلی ذوق زده ای نه خیلی سردی اینطوری اگه منظور خاصی ام داشته باشه که داره ...

روم نمیشه 

قبلا میگف تو خیلی برام عزیزی بعنوان دوست این کلمه دوست رو همیشه میگفت 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز