2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

151 بازدید | 8 پست

من بچمو متخصص بردم بهداشت هم بردم گفتن قد و وزنش اوکیه طبق نموداره با اینکه لاغره اما گفتن وزنش یه ۲ کیلویی اضاف هم هست لاغره اما تو پره استخونی نیست

بعد چندروز پیش یکی از اشناها بچمو دید گفت ۳ سالشه؟ گفتم نه ۵ ماه دیگه میره تو ۵ سال گفت وااااای چه ریز و کوچیکه فک کردم نهاااااایت ۳ سالش باشه همش یجوری نگاه دخترم میکرد خیلی ناراحت شدم هی میگفت پس چرا یطوری صحبت میکنه گفتم چطور؟ گقت خیلییییی روون نمیگه خیلی واضح نیست گفتم خب عادیه بعد هی نگاه دخترم میکردخیلی بدم اومد خیلی ناراحت شدم

من قدم بلند نیست شوهرمم ۱۷۵ قدش با این حال گذاشتیم ۲ سال دیگه بفرستیمش یه کلاس قدش بلند بشه مثه ما نشه سعی خودمونو میکنیم یعنی میخوام بگم بیخیال نیستیم به این چیزا دقت میکنیم اما از حرف خانمه ناراحت شدم و ۱ هفتس تو فکرم 😞

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی ب ط چ

کلا دو بار بود میدیدمش و خیلی برخوردم باهاش رسمیه وگرنه حتما ی جوابی بهش میدادم خیلی غصه میخورم که اینجور گفت

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بعضیا کارشون همینه بیخیال

نمیدونم چرا حواسشون نیست دارن با یه مادر حرف میزنن ینی پیش خودشون نمیگن طرف میره تو فکر 

کلا دو بار بود میدیدمش و خیلی برخوردم باهاش رسمیه وگرنه حتما ی جوابی بهش میدادم خیلی غصه میخورم که ا ...

خواهر شوهرمن بچه هاش از سوتغذیه دارن میمیرن تا پسر دوساله منو یکی دوبار دیده میگه وا چرا بزرگ نشدی.به شوهرم گفتم گفت ول کن مامان من همیشه تو رو میکوبه توسرش داره عقده شو اینجوری خالی میکنه،اون طرفم عقده ای وبیکار بوده وگرنه دخترت خیلی هم نرماله

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
نمیدونم چرا حواسشون نیست دارن با یه مادر حرف میزنن ینی پیش خودشون نمیگن طرف میره تو فکر

اتفاقا میگن که فگرتوخراب کنن

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه