2777
2789
عنوان

دلیل شاد بودن

113 بازدید | 27 پست

یکی از فامیلهامون (که خانم هست) غم زیادی تو زندگیش دیده.

دختر 9 ساله‌اش مریض شد و فوت شد.

شوهرش سرطان گرفت و فوت شد.

پسر 22 ساله‌اش سکته کرد و فوت شد.

یه دختر دیگه‌اش ازدواج کرد و در مدت کمی جدا شد.

خودش از نظر جسمی هم گهگداری حالش بد میشه و بیمارستان بستری میشه.

ولی هروقت که میبینمش لبخند داره. میخنده و شوخی میکنه. خیلی اهل تفریح و کار هست. آدم سرزنده‌ای هست.

من اگه یکی از مشکلات بالا سرم میومد فکر کنم از زندگی نومید میشدم.

چطور آدم میتونه با این همه مشکل، بازم شاد باشه؟

اتفاقا این ادم به معنای واقعی کلمه نابوده

تظاهر میکنه که شاده

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

این آدم یاد گرفته ته همه مشکلات و خوشی ها مرگه

دیگه دست خودته که بخوای شاد بگذرونیش یا غمگین

بلاخره مقصد یه جاست و هیچ فرقی تو اصل قضیه که‌مرگ هست ایجاد نمیکنه

کاربری مال ۲ نفره🦥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ما هم داریم همچین کسی رو که خیلی سختی کشیده ولی واقعا شاده

شما هم اشتباه متوجه شدید

من خودم غم زیادی تو زندگیم تحمل کردم و همه منو به چشم یه ادم بیخیال و خوش گذرون میبینن، درحالی که تو تنهاییام خود واقعیم میشم.... 

افسرده، داغون و ناامید.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اتفاقا این ادم به معنای واقعی کلمه نابودهتظاهر میکنه که شاده

واقعا مطمئن هستید؟ آخه در ظاهر اصلا اینطور نشون نمیده.

تازه مشکلات دیگه هم داشت که من نگفتم. مثلا شوهرش بدجور دست بزن داشت و بخاطر تجاوز به یه دختربچه از شهرمون تبعید شده بود و...

شما هم اشتباه متوجه شدیدمن خودم غم زیادی تو زندگیم تحمل کردم و همه منو به چشم یه ادم بیخیال و خوش گذ ...

میتونید بگید چند سالتونه؟ چجوری میشه چنین آدمی رو واقعا از ته دل خوشحال کرد؟

واقعا مطمئن هستید؟ آخه در ظاهر اصلا اینطور نشون نمیده.تازه مشکلات دیگه هم داشت که من نگفتم. مثلا شوه ...

بله مطمئنم:) 💔

شما هم اشتباه متوجه شدیدمن خودم غم زیادی تو زندگیم تحمل کردم و همه منو به چشم یه ادم بیخیال و خوش گذ ...

نه خب اینو خودش گفت 

من خیلی باهاش حرف زدم چون واقعا برام سوال بود

گفت تو یاد میگیری که مرگ چیه پس هر سختیی رو با شادی پشت سر میزاری

خیلیم خانم نیازمندی هست بنده خدا ولی بازم خیلی شاده

همیشه تحسینش میکنم

کاربری مال ۲ نفره🦥
واقعا مطمئن هستید؟ آخه در ظاهر اصلا اینطور نشون نمیده.تازه مشکلات دیگه هم داشت که من نگفتم. مثلا شوه ...

در این مورد که واقعا شاد هست 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

برای افسردگی دنبال درمان نرفتین

چرا عزیزم رفتم

ولی حقیقتا کارایی از ادم میخوان انجام بدی که اصلا حس و حوصلشو نداری به خاطر همون افسردگیت😅

انجامم بدی دو روزه، باز برمیگردی به تنظیمات کارخونه

چرا عزیزم رفتمولی حقیقتا کارایی از ادم میخوان انجام بدی که اصلا حس و حوصلشو نداری به خاطر همون افسرد ...

دارو درمانی یا نوار مغزی هم دکتر اعصاب انجام میده. من‌ صبح میخوام برم.

روانشناس که به قول شما راهکارهایی میده خودمونم بلدیم ولی حوصله شو نداریم