2777
2789
عنوان

خواستگار سمی

616 بازدید | 35 پست

چهار ماهه پیگیره مادرم گفته نه زن داداشم بهش گفته نه امشب دیگه داداشم بهش گفت نه حالا پیام داده ما قسمت هم نبودیم لطفا به من پیام نده وگرنه ب داداشت میگم

پووووووووف.     یییییییوووووز من به تو عننننننننننن چیکار دارم الاغ تو پیگیری مرتییییییکه

کاربری دست دو نفر

😂

شماره ت عوض کن 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂شماره ت عوض کن

فقط تو نگا اعتماد به نفسشو وای سرم درد گرفت دارم حرص میخورم دوست دارم بررررررررر ینم روش ولی حوصله چرت و پرتاشو ندارم

کاربری دست دو نفر

بالاخره تلاش کرده چند بار خانوادگی جواب رد دادین اونم اندازه خودش غرور داره خواسته غرورشو پس بگیره به شیوه خودش 

واقعا جای بعضیا باید درک کنی بدونی سخته و دردش زیاده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔