2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست
واقعیتش تا جایی که ما امسال عید دیدیم عمه عمو های پسره با مامان بزرگ بابا بزرگش همشون باهام میان ناه ...

یا خداا فک نکنم درکشون انقده پایین باشه که خونه عروس نو اینهمه ایل برن مهمونی و شب بمونن  

اینها یعنی عید  اومدن خونه کی بمونن ؟!!!  

اگر زیاد رو نده بهشون نمیان   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خداا فک نکنم درکشون انقده پایین باشه که خونه عروس نو اینهمه ایل برن مهمونی و شب بمونن اینها یعنی ...

خونه مادر شوهر خاهرم خاهر تعریف میکرد یه نفرشون نیومدن یدونه ظرف بردارن یا بشورن ماشین ظرفشویی مادر شوهرشم خراب شده بوده مجبور شدن خودشون بشورن مادر شوارش که خودش کار داشت میوه ببر چایی ببر شام بزار خاهر منم کل ظرف اون همه ادمو تنهایی شسته خشک کرده جابه جا کرده میگفت دیگه کمر براش نموند 

یا خداا فک نکنم درکشون انقده پایین باشه که خونه عروس نو اینهمه ایل برن مهمونی و شب بمونن اینها یعنی ...

از طرفیم خاهرم شانسش اورده با مادر شوهرش دو تا خونه فاصله داره مهمون بیاد واسه شب مادر شوهرش میبرتش خونه خودش

پسره و مادر شوهر خاهرم واقعا ادمای خوبی هستن خودشون چند بار به خودم گفتن که با نا مادریت لج نکن ولشکن هر چی خرید دستش درد نکنه جهیزیه کادوئه اصلا باید کمو کسری یاشه که فردا بخاطر نبودش بری سرکار  پسره هم یه پا اقاست نه میگه چرا کمه نه میگه چرا اونو نخریدید اصلاا تا حالا یبارم نگفته اخه ما رسم داریم جهیزیه رو که از مغازه میگیریم دیگه نمیاریم خونه میبریم خونه خودشون جهاز برون نداریم