من نه سال پیش ازدواج کردم پدرم برام همه چی خرید گفت داماد اول زندگیشه ما رسم داریم جهاز کامل به دختر میدیم
خوشا بحال شوهر من و شوهر خواهرام بود کلا
اون موقع چینی زرین ۱۲ نفره که پلو خوری و میوه خوری ۱۸ نفره توش بود خریدم
سرویس ۱۲ نفره پیرکس اصل فرانسه ساده بدون طرح از چند سال قبل برام خریده بود
و یه دست چهار نفره چینی گل قرمزی که برای جهاز مامانم بود و عاشقشون بودم برای دم دستی بود بخاطر اینکه از آکروپال خوشم نمیومد این گل قرمزها رو برداشتم
اون موقع مد بود دو سه دست میبردن
ولی باورت نمیشه اصلا از پیرکس استفاده نکردم تا حالا و به اندازه ۶ نفره از سرویس چینی فقط چند باری تو این ۹ سال استفاده کردم
تعداد بالاتر از ۶ نفرمهمون گردن نمیگرم دست تنهام و از بیرون باظروف یبار مصرف و رستوران میهمانی کردم اون هم سال سوم بعد از عروسی
دو دست پارچ و لیوان و دو دست جام بلور و کریستال تو جهیزیه بود که بعد عروسی هم دو دست جام کادو برام آوردن که از همشون برای دسرها استفاده میکنم
ست میوه خوری و اردو خوری و شکلات و شیرینی خوری دو دست
که ازشون توی بوفه ویترین هم استفاده کردم البته چند تا هم بشقاب عتیقه چینی از پدر بزرگم بود مامانم تقسیم کرد بین بچه ها اونم تو ویترینه
ما خانواده هامون تو شهر خودمون هستن و کسی نمیاد پیشمون دو تشک ودو پتو تک نفره سوپر نرمینه همسرم خرید و
دو پتو مسافرتی مامانم خرید و اعتقاد داشت و حساس بود که پتو و تشک نخره و بعدا خودتون برید بخرید
برای شما چهار پتو کافیه واقعا چون بعدا بهش برای کادو پاگشا یا موارد دیگه هم ممکنه پتو بدن
باورت نمیشه من از پلو پزسرخ کن و غذاساز و ساندویچ میکر و چرخ گوشت جهیزیه پدرم هنوز استفاده نکردم قهوه ساز که بماند نخریدم چون میدونستم استفاده نمیکنم
اونموقع دلار ۳و نیم بود الان دلار نزدیک ۹۰ هست