2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست
اون موقه مادر پسره گفت وام ازدواج رو بدین ما خودمون میریم واسشون با انتخاب خودشون حهیزیه میگیریم باب ...

وای این چه کاری بوده آبروی خواهر بیچارت رو داره می‌بره 

این سنگ تمومشه مثلا 😵‍💫 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هزینه ها زیاده یعنی چهار تا پتو داده و دو مسافرتی کم نیست که والا 

بعدا خودشون برن بخرن چیه این همه پتو هی کشون کشون اینور و اونور مگه اینکه داماد خونه ۱۵۰ متری داشته باشه از خودش  و کلی کمد دیواری 

قهوه ساز هم لازم نیست آنقدر 

داماد چند قلم از جهیزیه می‌خره کمکی ؟ آیا خونه داره از خودش؟

نمیخاد برا مهمونی پتو بخرن، هرچی نیاز خودشونه، قهوه سازم مهم نیسچیزایی ک گفتی بنظرم اذیت نبود

ببخشید اما هر چیزی ارزوعه ازرو داری جهیزیت کامل باشه ظرفات حداقل ۱۸ نفره باشه نه ۱۲ نفره سرویس کریستالت ۱۸ نفره باشه نه ۶ نفره پارچو لیوانت ۱۸ نفره یاشه نه ۶ نفره قاشقات ۲۴ نفره باشه نه ۱۲

ببخشید اما هر چیزی ارزوعه ازرو داری جهیزیت کامل باشه ظرفات حداقل ۱۸ نفره باشه نه ۱۲ نفره سرویس کریست ...

به بابات بگو جهازش خیلی متفاوت از شما که دختر اولشی نباشه ک حسرت بخوره خواهرتون

عزیزم هزینه ها زیاده یعنی چهار تا پتو داده و دو مسافرتی کم نیست که والا بعدا خودشون برن بخرن چیه این ...

داماد چوبی هارو کلا گردن گرفته اینه شمدون برنز و بوفه برنز اتاقش کلا کمد دیواریه یخچال  تلوزیون ماشین لباسشویی گردن پسره بود و خونه هم بله برای خود پسرست

به بابات بگو جهازش خیلی متفاوت از شما که دختر اولشی نباشه ک حسرت بخوره خواهرتون

بیچاره خاهرمم هیچی نمیگه بابا مامان پسره خاهر شوهرش چیزی نمیگن خود پسره هم میگه جهیزیه کادوئه کم شد هم بعدا خودم برات میخرم اما من دلم نمیخواد خداهرم یدونه لیوانش از من کمتر باشه بیشتر باشه اما کمتر نباشه چیش مگه از من کمتره 

الان دیگه کسی نمیره خونه کسی بمونه اونم دوازده نفر شب بخوابن خونه تازه عروس داماد 

مهمونهای تعداد بالا رو میبرن یا رستوران یا طبیعت باظروف یبار مصرف

یک دست سرویس  ۱۲ نفره هم زیاده 

ولی مثلا میتونه دوسری پارچ و لیوان ۶ تایی  بگیره برای ۱۲ نفره 

با یک دست جام شیشه ای برای دسر 

مگه خانواده شوهرش چند نفرن ؟

الان دیگه کسی زیاد ظرف نمیخره چون مهمونیا جمع شده 

الان دیگه کسی نمیره خونه کسی بمونه اونم دوازده نفر شب بخوابن خونه تازه عروس داماد مهمونهای تعداد بال ...

واقعیتش تا جایی که ما امسال عید دیدیم عمه عمو های پسره با مامان بزرگ بابا بزرگش همشون باهام میان ناهار یا شام بعدش احتمال شب موندنشون ۷۰ ۸۰ درصده

داماد چوبی هارو کلا گردن گرفته اینه شمدون برنز و بوفه برنز اتاقش کلا کمد دیواریه یخچال تلوزیون ماشی ...

دست پسره درد نکنه 

نه دیگه باید بگم حق داری ظروف سروپذیرایی  لوکس هم  باید دو دست  بخره که نگن دختر  هیچی با خودش نیاورد

من فکر کردم مثل ما کل جهاز با خانواده دختره حتی اگه پسر خونه نداشته و اجاره نشین باشه 

ولی فقط بگم هر ‌کی تشک لحاف زیاد داده خسته شده ازشون و بلا استفاده مونده  و پشیمونه همون چهار پتو خوبه 

وقتی پسر این همه ماشالا براش خرج کرده و خونه داره حداقل خانواده دختر جهیزیه ریز رو باید زیاد و لوکس بده و یه کادو طلای خوب باید بده خانواده دختر که به چشم بیاد و دختر بعدا سرش بالا باشه 

خودتو و خواهرت بشینین با باباتون حرف بزنید و بگو کارت پول رو  بده بریم با خواهرم کم و کسری ها رو بخرم دختر شرمنده خانواده داماد نشه 

ببخشید میپرسم شما خودتون جهیزیتون چیا بود و چند نفره بود؟

من نه سال پیش ازدواج کردم پدرم برام همه چی خرید گفت داماد اول زندگیشه ما رسم داریم جهاز کامل به دختر میدیم 

خوشا بحال شوهر من و شوهر خواهرام بود کلا 

اون موقع چینی زرین ۱۲ نفره که پلو خوری و میوه خوری ۱۸ نفره توش بود خریدم 

سرویس ۱۲ نفره پیرکس اصل فرانسه ساده بدون طرح از چند سال قبل برام خریده بود 

و یه دست چهار نفره چینی گل قرمزی که برای جهاز مامانم بود و عاشقشون بودم برای دم دستی بود بخاطر اینکه از آکروپال خوشم نمیومد این گل قرمزها رو برداشتم 

اون موقع مد بود دو سه دست میبردن 

ولی باورت نمیشه اصلا از پیرکس استفاده نکردم تا حالا و به اندازه ۶ نفره از سرویس چینی فقط چند باری تو این ۹ سال استفاده کردم 

تعداد بالاتر از ۶ نفرمهمون گردن نمیگرم دست تنهام و از بیرون باظروف یبار مصرف و رستوران میهمانی کردم اون هم سال سوم بعد از عروسی 

دو دست پارچ و لیوان و دو دست جام بلور و کریستال  تو جهیزیه بود  که بعد عروسی هم دو دست جام کادو برام آوردن که از همشون برای دسرها استفاده میکنم

ست میوه خوری و اردو خوری و شکلات و شیرینی خوری دو دست 

که ازشون توی بوفه ویترین هم استفاده کردم البته چند تا هم بشقاب عتیقه چینی از پدر بزرگم بود مامانم تقسیم کرد بین بچه ها اونم تو ویترین‌ه 

ما خانواده هامون تو شهر خودمون هستن و کسی نمیاد پیشمون دو تشک ودو پتو تک نفره سوپر نرمینه همسرم خرید و

دو پتو مسافرتی مامانم خرید و اعتقاد داشت و حساس بود که پتو و تشک نخره و بعدا خودتون برید بخرید

برای شما چهار پتو کافیه واقعا چون بعدا بهش برای کادو پاگشا یا موارد دیگه هم ممکنه پتو بدن  

باورت نمیشه من از پلو پزسرخ کن و غذاساز و ساندویچ میکر و چرخ گوشت جهیزیه پدرم هنوز استفاده نکردم قهوه ساز که بماند نخریدم چون میدونستم استفاده نمیکنم 

اونموقع دلار ۳و نیم بود الان دلار نزدیک ۹۰ هست