تمنای_وصال مدیر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 عنوان 💛 ای تو همانی که ندارم ➕ | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 57 پست ❤️ هوالحبیبرنجورم و با تاب و توانی که ندارمدلتنگ توام ای تو همانی که ندارم#حامد_عسکریحوصله شعر داشتی یک بیت ارسال کن.... 1404/01/30 | 00:49 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyrankhaton عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1591 جهانی شاد و غمگین اند از هجر و وصال توبوصلم شادمان گردان که از هجر تو غمگینم#سیف_فرغانی عاشقم کردی و پرگار دلم چرخان شدوسط دایره عشق تو سرگردان شدآنقدر در پی تو دور خودم چرخیدم تا توهم زدم ورد دلم هذیان شد شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 من در این وادی هجران مانده ام بی تو ولی خاطراتت میکشد مارا به دوران کهن دلنویس# کاملا یهویی😅 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم! خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم!
heyrankhaton عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1591 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم! خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم! تو همان مفتون قبلی ولی از جور و جفا نشدی مفتون شدی افسون و رفتی بی وفاشده ای وکیل و خود را صحن ایزد کرده ای میکشی خطی و چکش بر دل ما میزنی ما که از جرم دلی عاشق،به صحرا زده ایم. ولی از حیرت تو سر در گریبان برده ایم. 🤫 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075
پری_اقیانوس عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 3569 یک عمر به سودای لبش سوختم و آه...روزی که لب آوردم ببوسم، رمضان شد💔 حَسبی الله💫🍃
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7281 خوشا نماز نیاز کسی که از سر درد به اب دیده و خون جگر طهارت کرد (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7281 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم! خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم! نازنیا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا عمر ما مهلت امروز و فردای تو نیست من که یه امروز مهمان توام فردا چرا (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
nazgol69mk عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 3593 آنکه که به دل اسیرمشدردل وجان پذیرمشگرچه گذشت زعمرمنباز زسربگیرمش
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7281 زلفای قجری در هم و بشکسته نکن وازدرهای سلامت رو به روم بسته نکن وازگر ما رو مخی ها نمخی نه دو کلیمه (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7281 زلفای قجری در هم و بشکسته نکن وازدرهای سلامت رو به روم بسته نکن وازگر ما رو مخی ها نمخی نه دو کلیمه این بار مو رو مثل همه بار خسته نکن واز (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7281 از زلف کوتا ابروی پیوسته شو وروز عمرم ره کوتا رنجم پیوسته نکن واز (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8112 بی او نتوان رفتن بیاو نتوان گفتنبی او نتوان شستن بیاو نتوان خفتن#مولانا نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 تو همان مفتون قبلی ولی از جور و جفا نشدی مفتون شدی افسون و رفتی بی وفاشده ای وکیل و خود را صحن ایزد ... جالب بود😅😅تشکر
fdsaghjk عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 2161 بی تو ای سرو روان با گل و گلشن چه کنمزلف سنبل چه کشم عارض سوسن چه کنم صد نامه فرستادمو صد راه نشان دادمیا راه نمی دانییا نامه نمی خوانی!