2777
2789
عنوان

با همچین مردی چه میکنید

187 بازدید | 25 پست

آدم خوبیه کلا ....با خانواده ام محترمانه رفتار میکنه ...اهل خیانت نیست .‌‌‌‌...خسیس نیست ....بدبین نیست ..... براش مهم نیست مال دنیا ..خونه و ماشین رو به اسم من زده ....تو کارهای خونه کمک میکنه ....

ولی سال بع سال یه دوست دارم به من نمیگه ...

چند هفته است دستم درد میکنه ..اصلا نمیگه بیا بریم دکتر ...اهل ناز و نوازش نیست ...اشتراکی نداریم برای با هم فیلم دیدن ...با هم حرف زدن.....احساس تنهایی میکنم ...هیچ وقت ازم نمیپرسه چرا ناراحتی ...

اصلا نمیشه باهاش بحث کرد فورا داد و بیداد میکنه 

گاهی خیلی دلم میگیره ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم این چیزا به رفتار خانواده شون باهم برمیگرده 

وقتی همچین کارایی رو ندیده توقع انجامش رو هم نمیشه داشت

اما عاقلانه اینه که خواسته هاتونو مستقیم بیان کنین باور کنید مردا خیلی مشکلاتشون بیشتر از ما خانوم هاست گاهی اصلا حواس براشون نمیمونه

این ها رو ب خودش در مواقعی که خونسرد هست و آرامش داره بگو.بی خیال خواهر خوبه شوهر تو یه قسمتی از خوب ...

خدا کمکتون کنه ...

گفتم ....یا داد و بیداد میکنه...یا چند روز به زور خوبه بعد میشه آدم سابق

عزیزم این چیزا به رفتار خانواده شون باهم برمیگرده وقتی همچین کارایی رو ندیده توقع انجامش رو هم نمیشه ...

درسته خانوادگی اینجورین ....مستقیم هم گفتم بی فایده است ....فقط باید از خودم بگذرم

درسته خانوادگی اینجورین ....مستقیم هم گفتم بی فایده است ....فقط باید از خودم بگذرم

نه عزیزم اگه شما هی بگید مطمئن باش همسرتونم کم کم توی ذهنش میمونه هی بهش محبت کنید 

شوهر من اوایل اصلا بابت کارا ازم تشکر نمیکرد اما وقتی دید من بابت کوچیک ترین کار ازش تشکر میکنم الان دیگه عادت کرده

نه عزیزم اگه شما هی بگید مطمئن باش همسرتونم کم کم توی ذهنش میمونه هی بهش محبت کنید شوهر من اوایل اصل ...

شاید من نتونستم بعد این همه سال روش تاثیر بگذارم .....من هر موقع شب خونه نیستم بهش پیام میدم که دلم‌برات تنگ شده......گاها براش مینویسم تو کاغذ و از احساسم میگم ....خیلی کارا کردم ....ولی فایده نداره

واینقدر بگو تا عادت کنه. من جوری بود تو خانوادم شوهرم منو می‌شوند روپاش. خجالت میکشیدم ولی بابام میگفت همین بهتره. البته خیلیم دعوا کردیم سر چیزای مختلف اونم بنامم میزنه ولی گاهی میگم اون احترامی که باید داشته باشم ندارم. بین خانواده ها خرابم کرده. از زبون من حرف میزنه درصورتی که من روحم خبر نداره. توقعات یا دلخوری رو میگه بقول زنم. بامن بد شدن. اگه محبتم کنه خانوادش حرص میخورن. شر بپا می‌کند و حرف می‌زنند بهم. قطع رابطم ولی چه فایده.