2777
2789
با چی انجام دادین شما کندلا یا الکساندرایت

کندلا

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کدوم بهتره؟ تعریف جفتشم شنیدم برا من الکساندرایته اکثرا با کندلا انجام میدن میترسم جواب نده

کندلا اوکی تره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

زایلاپی میزنی و روشو نایلون میکشی؟ چقد صبر میکنی؟ چرا برا من اثر نمیکنه زایلاپی؟؟؟؟

نه اصلا نایلون نمیکشم .مثلا برای پا زیاد میزنم روش شلوار میپوشیدم قشنگ بی حس میشه .پس یه ربع قبلش بزن .احتمالا موهات نسبت به ضخامت موی من بیشتره .

ببین کلا بی حس کامل که نمیشع ولی تحملشو خیلی بهتر میکنه .بعد بستگی به اون اوپراتور برات درست انجام بده .هربار با یکی نگیر عوضش کن .ببین اون همکارش بهتر انجام میده یانه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه اصلا نایلون نمیکشم .مثلا برای پا زیاد میزنم روش شلوار میپوشیدم قشنگ بی حس میشه .پس یه ربع قبلش بز ...

من برا اپیلاسیون میزنم

ممنون از توضیح تون

💞🌹😘

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من برا اپیلاسیون میزنمممنون از توضیح تون💞🌹😘

خواهش گلم 😘

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز