2777
2789

من بعد جلسه دوم سوم ریزش داش

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

والا من از جلسه ۴ دیگه اون تغییرات بزرگ و دیدم

من ک خیلییی راضیم

کندلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
والا من از جلسه ۴ دیگه اون تغییرات بزرگ و دیدممن ک خیلییی راضیمکندلا

اولش برا شمام خیلی درد داشت موقع لیزر؟

درسته که از جلسه دوم سوم ک موها ضعیف تر میشه و ضخیم نیس دردشم کمتره؟

اولش برا شمام خیلی درد داشت موقع لیزر؟درسته که از جلسه دوم سوم ک موها ضعیف تر میشه و ضخیم نیس دردشم ...

آره درسته

دردش هی کمتر میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اولش برا شمام خیلی درد داشت موقع لیزر؟درسته که از جلسه دوم سوم ک موها ضعیف تر میشه و ضخیم نیس دردشم ...

من درد زیادی حس نکردم

موهای بدنم ضخیم نبودن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

تا جلسه دوم بدون درد.از سوم درد شروع شد .دیگه از ۴ به بالا طاقت فرسا بود .منم ۲۰ دقیقه قبل از لیزر .ژایلاپی میزنم دردو کاهش داد 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

تا جلسه دوم بدون درد.از سوم درد شروع شد .دیگه از ۴ به بالا طاقت فرسا بود .منم ۲۰ دقیقه قبل از لیزر . ...

زایلاپی میزنی و روشو نایلون میکشی؟ چقد صبر میکنی؟ چرا برا من اثر نمیکنه زایلاپی؟؟؟؟

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز