2777
2789
عنوان

رشته تاریخ

172 بازدید | 6 پست

خیلی به این رشته علاقه داشتم اما هی گفتن بازار کار نداره نرفتم. رفتم روانشناسی اما واقعا هنوز هم دوستش دارم کسی هست تاریخ خونده باشه؟

بازار کار واقعا نداشت؟

ببخشینا اینو میگم نظر شخصیمه یه نظرم تاریخی ک بهمون یاد دادن چ مدرسه چه درسای ک تو دانشگاه داره با تحریف خیلی شدیده 

اگه تا ی حدودی به همین روانشناسی علاقع داری همینو بخون

خیلیا میگن دنبال علاقه برو ولی تو این دوره یکم باید واقع بین باشیم ک بعضی رشته ها واقعا بازار ودرامد ندارن شاید 1 در 50 کسی بتونه مشغول کار بشه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببخشید من کامنتام رو پاک میکنم چون دوستام اینجانواقعا ؟😃چقد خوب به نظرتون من میتونم ماشین بخرم ؟🥺

آره بابا چرا که نه من خودم کلی کار کردم

وام گرفتم 

سرمه دوزی کردم البته الان نه

آموزش دف میدادم

قبل از اینکه معلم شم آزمون استخدامی بدم

داخل یه کلینیک روانشناسی مشاوره خانواده و تحصیلی و...

کار کردم

خلاصه جون کندم ولی به خواسته هام رسیدم