2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 51 پست
مثلا شما به یه نفر کلی تعارف کنی بگی بیاید بریم سفر ما حتی تقریبا راضی شدیم بریم بعد لحظه آخر نرفتیم ...

جاریت میخواست ببره مسافرت یا برادرشوهرت فکر میکنم بیشتر برادر شوهرت باید پیگیر میشد شایدم گفتن چون ما اصرار کردیم دارن مجبور میشن بیان شاید شرایط سفر ندارن دیگه چیزی نگیم واقعیت خودتون هم کار خوبی نمیکنید یا قبول کنید یا نکنید دیگه   نمی‌دونم ولی کلا توقع نداشته باش از این به بعد هم از همون اول قبول نکن راحت تری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا شما به یکی پیشنهاد کمک یا رفتن به سفر بدی و اون بگه حالا ببینم چی میشه، بعد که دوباره دیدیش به ...

آره حقیقتا از اول خلقتم همین بودم

میگم خب لابد طرف چون نخواسته بیاد سفر یا نگفته بیا برا فلان کار دوست هم نداره درموردش حرفی بزنم یا شاید دلیل خاص خودشو داره و مسئله خصوصیه اگ ازش بپرسم معذب میشم

و میرم با نفر سومی ک ب دوتامون نزدیکه درمیون بذارم شاید اون دلیل رفتارشو بدونه و راحت تر جریانشو بهم بگه

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

آره حقیقتا از اول خلقتم همین بودممیگم خب لابد طرف چون نخواسته بیاد سفر یا نگفته بیا برا فلان کار دوس ...

چطور در نفر سوم دنبال جواب سوالت میگردی ولی از خود طرف نمیپرسی علت چی بوده؟ بهتر نیست از خودش بپرسی؟ 

چطور در نفر سوم دنبال جواب سوالت میگردی ولی از خود طرف نمیپرسی علت چی بوده؟ بهتر نیست از خودش بپرسی؟

دنبال زیر بغل ماری هاااا

خب وقتی من ب تو تعارف میزنم بیام کمکت ولی تو بهم اطلاعی نمیدی چرا باید پیگیرت شم شاید خوشت نمیاد بهت نزدیک شم پس دیگه پیگیرت نمیشم تا فکر نکنی خیلی آویزونتم یا خیلی منتتو میکشم خودشیرینی کنم واسه ات

میرم از مادرشوهرم میپرسم ب دلایلی ک گفتم و غیر مستقیم میخوام بدونم آیا مشکلی بود نیومدی یا نگفتی؟

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

دنبال زیر بغل ماری هااااخب وقتی من ب تو تعارف میزنم بیام کمکت ولی تو بهم اطلاعی نمیدی چرا باید پیگیر ...

نه دنبال هیچی نیستما میخواستم ببینم این عادیه یا یه سیاست زشتی پشتشه، مرسی که وقت گذاشتی🌷

نه دنبال هیچی نیستما میخواستم ببینم این عادیه یا یه سیاست زشتی پشتشه، مرسی که وقت گذاشتی🌷

ن سیاسته ن زشتی داره ی ویژگی اخلاقیه از دید خودمون حفظ حرمتاس تا طرف نگه چ فضول و سیریشه 

خواهش میکنم🌹