2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 51 پست
من نه اصلا بهش نگفتم بیاد انتظارم ندارم ولی میاد به من یه تعارف میکنه منم روم نمیشه بگم بیا اسباب کش ...

خب عزیزم نگفتیش دیگه 

اون بنده خدام دروغ نمیگه یا دو ب هم زنی نمیکنه 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهرا نه ولی منو خراب میکنه جلو مادرشوهره

کجاش خراب کردنه جلل الخالق 

دختر طرف بهت تعارف میکنه چیزی بهش نمیگی

اونم حقیقت رو میگه 😐

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

خب دیگهولی دو ب هم زنی نکردشا بدجنسی اینجاس ک از این عروس بد میگهدروغ هم نگفت خب اسی چیزی ب جاری نگف ...

خب اینم داره بدجنسی میگه به طورنامحسوس. میخادبگه من خوبم میخام بهش کمک کنم ولی اون بده ومن راقبول نداره برای کمک. من خودم تجربه دارم ازهمینجا شروع شد وبه دادگاه ختم شدرفتارهاشون. 

❤️❤️

بیاد اسباب کشی ی چیزی میبینه تو اون شلوغی،بدتر....سفر هم کم و زیاد میشه خودت دلگیر میشی که چرا...‌دو ...

آره من خودم خیلی برام فاصله با جاری مهمه ولی منو مقصر میکنه جلو مادرشوهره 

من نه اصلا بهش نگفتم بیاد انتظارم ندارم ولی میاد به من یه تعارف میکنه منم روم نمیشه بگم بیا اسباب کش ...

خب مگه قبول کردی بعد مگه حالا چقدر حرفش بد بوده چیزی نگفته حالا خوبه باز یه تعاریف کرد خیلی ها اصلا مهم نیست براشون که یه تعارفم بکنن جاری خوبی داری الکی دلت رو باهاش بد نکن شایدم میگفتی بیاد میومد 

خب اینم داره بدجنسی میگه به طورنامحسوس. میخادبگه من خوبم میخام بهش کمک کنم ولی اون بده ومن راقبول ند ...

حرف شما متین 

ولی من دیدگاه خودمو دارم وقتی استارتر تعارفشو جدی نمیگیره پس جاس گله گذاری نمیمونه 

اون عروس هم حرف بدی نمیزنه میگه من بهش گفتم خودش نگفت بیا یا قبول نکرد ک اگ فردا حرفی حدیثی شد کسی از چشم من نبینه

این دیدگاه منه و بهش حق میدم🥲

خب اینم داره بدجنسی میگه به طورنامحسوس. میخادبگه من خوبم میخام بهش کمک کنم ولی اون بده ومن راقبول ند ...

آره دقیقا همونطور که جلوی خودم پیگیر نیست پشت سرمم نباشه دیگه، جلو خودم یه جوری رفتار میکنه که اصلا به یه ورم نیست که نیومدید بعد به مادرشوهرم میگه نیومدن و ما بهشون گفتیم بیاید و... 

حرف شما متین ولی من دیدگاه خودمو دارم وقتی استارتر تعارفشو جدی نمیگیره پس جاس گله گذاری نمیمونه اون ...

ببین حرفت منطقیه ها میدونم، اما جلوی خودم اصلا به یه ورش نیست که من قبول نکردم بیاد کمکم (به هیچ وجه روم نمیشه بیارمش اسباب کشی مثلا) ولی اگر پیگیری نداره چرا پشت سرم جلو مادرشوهره پیگیری میکنه، میخواد منو خراب کنه بگه این نیومد و قبول نکرد و این حرفا.... 

خب مگه قبول کردی بعد مگه حالا چقدر حرفش بد بوده چیزی نگفته حالا خوبه باز یه تعاریف کرد خیلی ها اصلا ...

مثلا شما به یه نفر کلی تعارف کنی بگی بیاید بریم سفر ما حتی تقریبا راضی شدیم بریم بعد لحظه آخر نرفتیم، شما باشی به طرف نمیگی چرا نیومدید؟ عجیبه برام حس میکنم یه سیاست زشتی پشتشه

ببین حرفت منطقیه ها میدونم، اما جلوی خودم اصلا به یه ورش نیست که من قبول نکردم بیاد کمکم (به هیچ وجه ...

ن خب ببین احتمالا با مادرشوهرت خیلی راحت تره تا تو 

شاید چیزی بهت نمیگه چون فکر میکنه حالا ک بهش نگفتی دوست نداری باهات اوکی باشه و ترجیح میده پیگیر نشه تا ی وقت بهت برنخوره

ولی ب مادرشوهرت میگه چون با اون راحتتره

مثلا شما به یه نفر کلی تعارف کنی بگی بیاید بریم سفر ما حتی تقریبا راضی شدیم بریم بعد لحظه آخر نرفتیم ...

استارتر اخلاق منم همینجوری مث جاریته

کجاش خراب کردنه جلل الخالق دختر طرف بهت تعارف میکنه چیزی بهش نمیگیاونم حقیقت رو میگه 😐

مثلا شما به یکی پیشنهاد کمک یا رفتن به سفر بدی و اون بگه حالا ببینم چی میشه، بعد که دوباره دیدیش به هیچ وجه اسمشو نمیاری؟ بعد میری به یکی دیگه(مادرشوهر ) میگی به فلانی گفتیم خودش قبول نکرد؟